Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ban affı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan371
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

2-3 sene sonra derken ?
En erken o zaman olacağını düşünüyorum hadi bilemedin 1.5 sene sonra olur en erken sık sık yapılan bir şey değil çünkü.

tabi benimki sadece tahmin daha erken yada daha geç de yapılabilir onu bilemem

Son düzenleme:
BAN AFFI OLMASADA DEĞERLENDİRME YAPILSIN!! OYUNDA KİMSE KALAMDI HER ŞEY BAN SEBEBİ!!!:
Buenso Aires SENİDE HALA ÇÖZMEDİ,M NEYİN PEŞİNDESİN ! OYUNNU OYNA ATLAMA HER ŞEYE LİDER MSİN ADMİNMİSİN MEDERATÖR MÜSÜN NESİN AKRDEŞİM SEN HER YERDE SEN VARSIN AMACIN NE SENİN GİR OYUNUNU OYNA MİLELTİN MORALİNİ BOZMA. !

BAN AFFI OLMASADA DEĞERLENDİRME YAPILSIN!! OYUNDA KİMSE KALAMDI HER ŞEY BAN SEBEBİ!!!:
Buenso Aires SENİDE HALA ÇÖZMEDİ,M NEYİN PEŞİNDESİN ! OYUNNU OYNA ATLAMA HER ŞEYE LİDER MSİN ADMİNMİSİN MEDERATÖR MÜSÜN NESİN AKRDEŞİM SEN HER YERDE SEN VARSIN AMACIN NE SENİN GİR OYUNUNU OYNA MİLELTİN MORALİNİ BOZMA. !

Moralini bozmuyorum seninlede muhattap olmamaya karar verdim oyun bu siz çok abartıyorsunuz benimde çarım sınırsız ban yemişti sorun bakalım hiç böyle konu açmışmıyım ? yaptığınız çocukluktan başka bir şey değildir başta en anlamsız lafları ediyorsunuz sonra haksız yere ban yedim oh öyle hayat mı var ? bekliyeceksiniz zaten haksızlık varsa çarınız açılır yoksa ban affını bekliyeceksiniz

moralini bozmuyorum seninlede muhattap olmamaya karar verdim oyun bu siz çok abartıyorsunuz benimde çarım sınırsız ban yemişti sorun bakalım hiç böyle konu açmışmıyım ? Yaptığınız çocukluktan başka bir şey değildir başta en anlamsız lafları ediyorsunuz sonra haksız yere ban yedim oh öyle hayat mı var ? Bekliyeceksiniz zaten haksızlık varsa çarınız açılır yoksa ban affını bekliyeceksiniz
sen neden her konun altina bİŞey yazma peŞİndesİn onu anlamdim ! Sorunlarin varsa gel konuŞalim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri