Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
En erken o zaman olacağını düşünüyorum hadi bilemedin 1.5 sene sonra olur en erken sık sık yapılan bir şey değil çünkü.2-3 sene sonra derken ?
tabi benimki sadece tahmin daha erken yada daha geç de yapılabilir onu bilemem
Son düzenleme:
Olacağı zaman duyurulur. Takipte kalınız.
[h=2]ELYM2 DUYURULAR[/h]
ElyMetin2 ile ilgili haberleri ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz...
[h=2]ELYM2 DUYURULAR[/h]
ElyMetin2 ile ilgili haberleri ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz...
BAN AFFI OLMASADA DEĞERLENDİRME YAPILSIN!! OYUNDA KİMSE KALAMDI HER ŞEY BAN SEBEBİ!!!:
Buenso Aires SENİDE HALA ÇÖZMEDİ,M NEYİN PEŞİNDESİN ! OYUNNU OYNA ATLAMA HER ŞEYE LİDER MSİN ADMİNMİSİN MEDERATÖR MÜSÜN NESİN AKRDEŞİM SEN HER YERDE SEN VARSIN AMACIN NE SENİN GİR OYUNUNU OYNA MİLELTİN MORALİNİ BOZMA. !
Buenso Aires SENİDE HALA ÇÖZMEDİ,M NEYİN PEŞİNDESİN ! OYUNNU OYNA ATLAMA HER ŞEYE LİDER MSİN ADMİNMİSİN MEDERATÖR MÜSÜN NESİN AKRDEŞİM SEN HER YERDE SEN VARSIN AMACIN NE SENİN GİR OYUNUNU OYNA MİLELTİN MORALİNİ BOZMA. !
BAN AFFI OLMASADA DEĞERLENDİRME YAPILSIN!! OYUNDA KİMSE KALAMDI HER ŞEY BAN SEBEBİ!!!:
Moralini bozmuyorum seninlede muhattap olmamaya karar verdim oyun bu siz çok abartıyorsunuz benimde çarım sınırsız ban yemişti sorun bakalım hiç böyle konu açmışmıyım ? yaptığınız çocukluktan başka bir şey değildir başta en anlamsız lafları ediyorsunuz sonra haksız yere ban yedim oh öyle hayat mı var ? bekliyeceksiniz zaten haksızlık varsa çarınız açılır yoksa ban affını bekliyeceksiniz
sen neden her konun altina bİŞey yazma peŞİndesİn onu anlamdim ! Sorunlarin varsa gel konuŞalim!moralini bozmuyorum seninlede muhattap olmamaya karar verdim oyun bu siz çok abartıyorsunuz benimde çarım sınırsız ban yemişti sorun bakalım hiç böyle konu açmışmıyım ? Yaptığınız çocukluktan başka bir şey değildir başta en anlamsız lafları ediyorsunuz sonra haksız yere ban yedim oh öyle hayat mı var ? Bekliyeceksiniz zaten haksızlık varsa çarınız açılır yoksa ban affını bekliyeceksiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)