SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Özüre Gerek YOk Araştırdınızmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lachesis1111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Erdem ben sana demedimmi yapmadım öyle bişi diğe

O kadar dedim yapmadım o kadar anlattım inanmadınız

Tamam @Shorty; gene araştırsın

SONUCU BEKLIYORUM

iftira atıldi resmen bana iftira atıldı bana öldüm ya gerçekten yerimde olsanız anlardınız benı

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşım efsunun kim attığını araştırmadık biz sadece itemi verip vermediğini araştırdık.Şikayetçi şikayetinden vazgeçti olay kapandı,şikayetçi kim değiştirdi diye merak ediyorsa Shorty mesaj atar incelenmesini rica eder.Bu saat den sonra senlik bir durum yok artık sen haklı çıktın.
Arkadaşım efsunun kim attığını araştırmadık biz sadece itemi verip vermediğini araştırdık.Şikayetçi şikayetinden vazgeçti olay kapandı,şikayetçi kim değiştirdi diye merak ediyorsa Shorty mesaj atar incelenmesini rica eder.Bu saat den sonra senlik bir durum yok artık sen haklı çıktın.

İlker suçsuz olduğun ortaya çıktı fazla uzatma şmdi ısrar etmekten ban yicen yeni kurallar eklettiricen :D :m08: :m08:

İlker K.b Kimi Yordumsa özür dilerim Özür Dilemk İnsanını Küçütmez Yüceltir Tekrar'dan Oyun Takımın Yönetimin Verdigi Destekten Dolayi Tskler Ederim Böyle bir Takım Yönetimi gerçekten şanslıyız

İlker Senden Özür Dilerim Kardeş K.b Yanliş Anlaşilma Oldu
@
erdemaa@Shorty

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri