HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Erdem ben sana demedimmi yapmadım öyle bişi diğe
O kadar dedim yapmadım o kadar anlattım inanmadınız
Tamam @Shorty; gene araştırsın
SONUCU BEKLIYORUM
iftira atıldi resmen bana iftira atıldı bana öldüm ya gerçekten yerimde olsanız anlardınız benı
O kadar dedim yapmadım o kadar anlattım inanmadınız
Tamam @Shorty; gene araştırsın
SONUCU BEKLIYORUM
iftira atıldi resmen bana iftira atıldı bana öldüm ya gerçekten yerimde olsanız anlardınız benı
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Arkadaşım efsunun kim attığını araştırmadık biz sadece itemi verip vermediğini araştırdık.Şikayetçi şikayetinden vazgeçti olay kapandı,şikayetçi kim değiştirdi diye merak ediyorsa Shorty mesaj atar incelenmesini rica eder.Bu saat den sonra senlik bir durum yok artık sen haklı çıktın.
Arkadaşım efsunun kim attığını araştırmadık biz sadece itemi verip vermediğini araştırdık.Şikayetçi şikayetinden vazgeçti olay kapandı,şikayetçi kim değiştirdi diye merak ediyorsa Shorty mesaj atar incelenmesini rica eder.Bu saat den sonra senlik bir durum yok artık sen haklı çıktın.
İlker suçsuz olduğun ortaya çıktı fazla uzatma şmdi ısrar etmekten ban yicen yeni kurallar eklettiricen
:m08: :m08:
:m08: :m08:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)