Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

oyun içi hata ve öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 480

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Buğün oyunda yere 1 t attım ve para snyesinde kayboldu ve yanımda hiç bir kimse yoktu mavi 1 (jinno 1) tekrar deneyim dedim 1 t daha attım aynı şekilde kayboldu para anında ya oyun içinde bir sorun var yada birisi hack kullanıyor hile kullanıyor açık var bence söyleyim dedim... (burdaki amacım 1 t deildir oyun hatasını anlatmaktır bilginize ...)

Diğer bir konu derece-level-exp ben şahız olarak kendi düşüncem derece bozmak için 110 levele ulaşmamız lazım ben bunun 100 level yada 105 level olmasını istiyorum ... oyun içinde de aynı şekilde sordum herkese kabul ettiler tabi sizinde bi sormanız lazım shorty gene die düşünüyorum 3 bölgenin kırmızı mavi sarı bölgelerinin %60 ı istiyor %100 ü soramadım giren oluyor çıkan oluyor oyuna çogunluk istiyor 100 yada 105 level olmasını... exp az geliyor para zaten gelmiyor 4 saatte 100m kastım ve level alamıyoruz exp de az nerde her yerde denedim yok gelmiyor expde levelde (barones kapısı - kule - örümcek zindanı 3.kat ) gibi ...

Özel bir konu olarak şahsen herkese bir ödül verilmesi lazım örnek veriyorum yeni başlayan başlamayan herkese bence 1000 t verilmesi lazım yada kristal 100 kristal gibi örnek yani neden diceksiniz . Açıklayım oyuncuların (userlerin) oyuna daha iyi motive olması için oyun kalitesi olarak artması için daha iyi eglence ve arkadaşlık ve dahada büyümesi için olabilir ... herkese aynı parayı verirseniz hırsızlık azalır forum içi hırsızlık olayları ve destek kısmı rahatlar neden çünkü banada aynı para başkasınada aynı para nie çalsın ki ikisinide var gene çalışıyorsa zaten o adam hıyardır ne kadar uğraşsanda vişne suyu sıçmaz çıkmaz .d neyse uzatmayım hem destek kısmı hem forum kısmı hem yetkililer daha az yorulur hem oyun içi ticaret artar isteyen istedigini alır hırsızlık azalır bana göre önerilerim bu yönde ...

Maksadım para koparmak deildir ...
Yardım etmek sadece amacım ...
Oyunu geliştirmek daha iyi hale getirmek ...
Oyun içi ve dışındada bana iftira atıldıgı gibi yok evimi basmışlar yok beni dövmüşler böyle çocuksu iftiralara karşı
olarak bir yöntem söylüyorum halada o konu kaldırılmadı ve adresim var duruyor hala bari onu kaldırın ...
Kanıtlarımda var neden ban yediğime dair hırsızlıkmı yoksa küfür die bakabilirsiniz burdan tekrar söyleyim ...

İYİ FORUMLAR ... TEŞEKKÜRLER ....

Oynadığın sunucuyu bilmiyorum ama Pidgede öyle bi sorun yok yere 1t attım ve hemen kaybolmadı. Derece için dediğine bende katılıyorum 100-105 levele düşürülebilir.

1 2 Önerine katiliyorum ama lakin 3 Önerine Şahsen katilmiyorum ben 5senedir oynuyorum ve emeĞimle para veya kiristal kasiyom yeni baŞlayan adam gelip bint yada 100 kiristal alacak ve item dizip beni kesecek ben Şahsen katilmiyorum eĞer Öle biŞi olursa olacanida sanmiyom oyunun duzeni ve kalitesi duŞer baŞka bi deĞİŞle adam deĞiŞik aypide Çar İstediĞi kadar aÇar ve parayi asil Çarina aktarir bence mantiksiz 1 Öneri

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri