Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

anıl beye son darbe :DDDDDDDD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BorSura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

V2l8Xv.png

Al kocum ben ne için demişim o lafı çağır KONARILI da en sağlam surasını 5-0 forumda gömim onu

La küçücük beyin var adamda nasıl laf ediyor napıyor birimi yardım ediyor sana bu lafları yazmak için alla alla d: valla yazık ya d:

Ya Senın Muhtemelen Zeka Seviyen Minimum Düzeylerde Daha 2 Gün Önceye Kadar Abi Diyen Simdi Adam Olmus İşte Yüz Vermiceksin Bölelerine Ha Bu Arada Muhtemelen Demişim Kb. Kesinlikle Minimum Seviyede Hatta Altındada Olabilir Zekan Kuşlarla Yarısıyorsun Beyin Ve Zeka Konusunda :) :m08:

Ya Senın Muhtemelen Zeka Seviyen Minimum Düzeylerde Daha 2 Gün Önceye Kadar Abi Diyen Simdi Adam Olmus İşte Yüz Vermiceksin Bölelerine Ha Bu Arada Muhtemelen Demişim Kb. Kesinlikle Minimum Seviyede Hatta Altındada Olabilir Zekan Kuşlarla Yarısıyorsun Beyin Ve Zeka Konusunda :) :m08:
Senin seviyen kaç beyin yok bişe yok kendini birşeye benzetiyor herkes abi diyor sanıyor kendisine yazık garibim benim gelde biraz sevgi gösterem sana veremiyorlar sana yeterli sevgi haralde buraya gelip masum masum konuşusundan belli :D vay garibim var aile kuralları şart arkadaş :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri