PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

anıl beye son darbe :DDDDDDDD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BorSura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Senide anlıyorum kendinden buyuklere sataşarak isim yapmaya çalısanlardan birisin ama değmez rezil olma boştan yere herkesde biliyorki senı Hem Ben Hem anıl keser kendini kandır sen önce abilerinden kralı kımse getir atalım 1-1 :)
bunların şekli 0 sava 30k vurmak bilmiyon mu :D :m08: :m08:

Senide anlıyorum kendinden buyuklere sataşarak isim yapmaya çalısanlardan birisin ama değmez rezil olma boştan yere herkesde biliyorki senı Hem Ben Hem anıl keser kendini kandır sen önce abilerinden kralı kımse getir atalım 1-1 :)
Haha çocuk valla çocuk kendine nasıl güveniyor sen once gel benım çarı keş D: sonra bizimkilere gelene kadar sen 15 yaşına geçersin :D

Haha çocuk valla çocuk kendine nasıl güveniyor sen once gel benım çarı keş D: sonra bizimkilere gelene kadar sen 15 yaşına geçersin :D

Yazılar felan tam zeka seviyene uygun yazıyorsun çocuk çocuk diyorum anlamıyo tamam sen kralsın senı kımse kesemez haklısın abim haklısın .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri