tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

anıl beye son darbe :DDDDDDDD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BorSura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aPo85Q.jpg
beyfendi hayal loncasındaki herkesin kendi seti var diyor ama nedense kendi loncasındakı adam bunun itemlerini alıyor sonrada dır dır ediyor beyfendi sen önce kendi editlerine sahip çık sonra gel burda millete çene yap :D

aPo85Q.jpg
beyfendi hayal loncasındaki herkesin kendi seti var diyor ama nedense kendi loncasındakı adam bunun itemlerini alıyor sonrada dır dır ediyor beyfendi sen önce kendi editlerine sahip çık sonra gel burda millete çene yap :D

Küçücük zekan var onlarıda bununla harcama millete nasıl yuklencem diye ugrasıyon ama olmuyo tabi paaşam boşver sen bunları sana bi abi sözü :D #DirenTham1NinjaI Kendinide Fazla Sağlam 2 Çözmelik Canın Var :) :m08:

Orda bak bakalım ben ne için demiştim onu item almıyoruz dedin için demiştim
Çaldırma olayına gelirsek çaldırdım ama 3 günde o set yerine geldi mi geldi snn gibi sura olmaktan korkup başka karakterlere geçmedim neyi iyi yapıyorsam yaptım Serhat abinede söyle ws den kaçmaktan vazgeçsin gelsin onu 5-0 gömicem bu forumda Serhat veya bir başkası gelsin bu setle 5-0 la videosunu da alıcak çağır tanıdığın en sağlam surayı pm atmaları yeterli

Küçücük zekan var onlarıda bununla harcama millete nasıl yuklencem diye ugrasıyon ama olmuyo tabi paaşam boşver sen bunları sana bi abi sözü :D #DirenTham1NinjaI Kendinide Fazla Sağlam 2 Çözmelik Canın Var :) :m08:
La küçücük beyin var adamda nasıl laf ediyor napıyor birimi yardım ediyor sana bu lafları yazmak için alla alla d: valla yazık ya d:

Orda bak bakalım ben ne için demiştim onu item almıyoruz dedin için demiştim
Çaldırma olayına gelirsek çaldırdım ama 3 günde o set yerine geldi mi geldi snn gibi sura olmaktan korkup başka karakterlere geçmedim neyi iyi yapıyorsam yaptım Serhat abinede söyle ws den kaçmaktan vazgeçsin gelsin onu 5-0 gömicem bu forumda Serhat veya bir başkası gelsin bu setle 5-0 la videosunu da alıcak çağır tanıdığın en sağlam surayı pm atmaları yeterli
Yav çocuk çocuk hareketler yapmayın sen kendine sahip çık önce sonra adamlara dedikodu yap

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri