Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Yeni Server.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankasi06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar yanıtlar çok bencilce yazılmış hep, ama sizede hak veriyorum ne zamandır uğraşıyosunuz çarı dizmek için o yüzden yeni server gelsin istemiyosunuz ama bide şu şekil düşünün. şahsen benim eski serverlere başlamama sebebim herkes çarını dizeceği kadar dizmiştir en az 3-5 aydır oynuyosunuzdur ben oraya gelsen kafadan 3-5 ay gerinizde olucam ve sağlam çarlarla aynı dereceye gelmem imkansız gibi olucak ama yeni server açılırsa herkes sıfırdan eşit başlıcak ve birçok oyuncuyuda çekeceğini düşünüyorum ben yaklaşık bi kaç aydır takip ediyorum siteye yeni server açıldımı diye ama hala tık yok sizi zorlada getirmicek kimse o servere siz kendi serverinizde oynayın yenisinin açılmasınada engel olmayın

ely 4 açılalı 6-7 ay olmuştur, fakat ben 1 ayda gayet iyi bir çar düzdüm kardeşim isteyince oluyor...

arkadaşlar yanıtlar çok bencilce yazılmış hep, ama sizede hak veriyorum ne zamandır uğraşıyosunuz çarı dizmek için o yüzden yeni server gelsin istemiyosunuz ama bide şu şekil düşünün. şahsen benim eski serverlere başlamama sebebim herkes çarını dizeceği kadar dizmiştir en az 3-5 aydır oynuyosunuzdur ben oraya gelsen kafadan 3-5 ay gerinizde olucam ve sağlam çarlarla aynı dereceye gelmem imkansız gibi olucak ama yeni server açılırsa herkes sıfırdan eşit başlıcak ve birçok oyuncuyuda çekeceğini düşünüyorum ben yaklaşık bi kaç aydır takip ediyorum siteye yeni server açıldımı diye ama hala tık yok sizi zorlada getirmicek kimse o servere siz kendi serverinizde oynayın yenisinin açılmasınada engel olmayın

:D

Sen yeni bir oyuncusun ve Elym2 ye yeni bir server mı istiyorsun ?
Düşüncen anlamsızca. Biyolog görevleri benden ileride olan var öyleyse biyolog görevleri sıfırlansın. Kendi çarına göre rakiplerin çarlarını şekillendiremezsin. Sen yeni bir server umuduyla beklerken biz sabahlara kadar para kasıyorduk. Bırak da aramızda bir fark olsun değil mi?

:ka24::ka24::ka24:

Bence yeni server yerine oyuna yenilik getirmeleri daha doğru olur oyun gittikçe sıkmaya başladı bu yüzden server oyuncu kaybediyor :ka19:

Dostum biz vur dedik sen öldürdün :m08: yeni baslıcaksınız o kadar da olsun yani gayret etmeyince ilk başlasan ne olur , son başlasan ne olurr

Yeni server'dan önce şu Mayıs ayı güncellemeleri yapılsa yeni server açılmış gibi oyuncu gelicek.Fakat bir gelişme göremiyorum bu konuda.Yeni server açılmaması taraftarıyım dediğim gibi öncelik Mayıs ayı güncellemeleri yapılması gerekli.Ne zaman yapılıcağı hakkında bir bilgi verirmisiniz. @Shorty; @admin;

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri