Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
dönüşümler açılmalı yeni servera gerek yok
aynen sonuna kadar destekliyorum.
yeni server falan açılmasın ely#3 de basladık burası açıldı oradan buraya geçtik bayagı ugrastık.eğer bidaha açılırsa daha da toplayamam birçoguda öyledir siz dönüşümleri açsanız yeterli ely#5 e gerek yok 

Yeni server açılmasını mantıklı bulmuyorum. Çünkü yeni servera başlayacak olanlar yine elym2 oyuncuları olacaktır. Bunun yerine server ile biraz ilgilenseler ve gerekli düzenlemeleri yapsalar yeni mapler, itemler, binekler, petler eklense daha iyi olur.
Bu önerileri yöneticilerin dinlemesi ve uygulaması lazım. Bu konuyu dikkate almak lazım. Oyunda boş boş durmaktan başka bir şey yapmıyoruz.
Yöneticilere sesleniyorum.. Bir dakika durup düşünün kendinizi bizim yerimize koyun.. İsteklerimizle haklı mıyız haksız mıyız?
Bu önerileri yöneticilerin dinlemesi ve uygulaması lazım. Bu konuyu dikkate almak lazım. Oyunda boş boş durmaktan başka bir şey yapmıyoruz.
Yöneticilere sesleniyorum.. Bir dakika durup düşünün kendinizi bizim yerimize koyun.. İsteklerimizle haklı mıyız haksız mıyız?
arkadaşlar yanıtlar çok bencilce yazılmış hep, ama sizede hak veriyorum ne zamandır uğraşıyosunuz çarı dizmek için o yüzden yeni server gelsin istemiyosunuz ama bide şu şekil düşünün. şahsen benim eski serverlere başlamama sebebim herkes çarını dizeceği kadar dizmiştir en az 3-5 aydır oynuyosunuzdur ben oraya gelsen kafadan 3-5 ay gerinizde olucam ve sağlam çarlarla aynı dereceye gelmem imkansız gibi olucak ama yeni server açılırsa herkes sıfırdan eşit başlıcak ve birçok oyuncuyuda çekeceğini düşünüyorum ben yaklaşık bi kaç aydır takip ediyorum siteye yeni server açıldımı diye ama hala tık yok sizi zorlada getirmicek kimse o servere siz kendi serverinizde oynayın yenisinin açılmasınada engel olmayın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)