Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Yeni Server.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankasi06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yenı servere gerek olmadıgını donusumler acıldıgı takdırde serverın daha zevklı hale gelıceğını dusunuyorum

Editli 2 server, editsiz 2 server var. Bence gayet yeterli. Ely#4 de dönüşümler ve maplar açılırsa çarını tamamlayanlar için biraz daha heyecan olur. Zaten bunun üzerine çalışmalar var. Ely#4 açılalı çok olmadı. Sürekli yeni sv açılsa diğerleri boşalır. Bence şuan yeni sv açılmasına gerek yok.

arkadaşlar ely4 bence yeterince yeni, ely 4 ü bozan etkenlerden en büyüğü dönüşüm sorunu yeni gelen oyuncular silah yapamıyor az damage atıyor ve ne yaparlarsa yapsınlar eski oyuncularla yarı insan eksikliği oluyor ve az vuruyorlar, dönüşümlerin açılması oyuncu sayısını artırır, üstelik oyundaki item azlığı da oyuncuların azlığından kaynaklanıyor, yeni server yerine dönüşümlerin açılması yeni server açılmasına gerek kalmayacağını gösterir. bunu herkes biliyor, yönetimin bu konuyu dikkate alması gerek diye düşünüyorum.

Dönüşümlerin kaç aydır açılması bekleniyor. Bu bile sıkıntı iken yeni server açılabilir mi sizce ? Ama doğal karşılıyorum böyle diyenleri. Çünkü ne varsa eskilerde var. Sadece çift yarılılar değil. Takılar vs. Efsun oranlarından tutunda bir çok şeyinde kısırlaştırıldığını düşünüyorum ben. Piyasa alt üst durumda. Serverde item yok. Çabalayan yok. Ticaret yok. O yüzden böyle bir istek normal. Dönüşümler, yeni haritalar gelirse eğer serverede can gelir. Yoksa git gide kayıptan başka bir şey elde edilmez.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri