Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İki loncanında ilerki aşamada hakkında hayırlısı olmasını temenni ederim . Ve bunu söylemeden edemeyeceğim çok güzel bir savaştı.
İki loncadaki üyelere seyir zevki çok güzel bu savaşı bana ve ely#3 userlarına yaşattıkları için teşekkür ederim.

Forumda böyle bir karalama kampanyası yapmak , benim düşünceme göre yanlıştır. Bunu belirtmek isterim. Birde konunun dışına çıkılıp bu şekilde ;

cahilliğinden belli oluyor zaten ben barıma basarım seni raad ol

Hakaretler son derece yanlış buluyorum. Olmaması gereken şeyler , ama bu hakaretleri eden arkadaşlar bunun bir oyun olduğunun ve söylediklerinin maksadını aşan cümleler olduğunu kavrayamıyorlar.

Diyeceklerim bu kadardır. Herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.

Dedigim gibi ban olaylarından once biz sadece ekrem ile konuştuk , Anka ile bir konuşma yapılmadı.Sizin yaptıklarınızdan sonra yardıma geldiler.Hepsine tessekkür ediyorum dedigim gibi kötü günde belli oluyor.

Adam toplamak , sizin yaptıgınız acizlige uydurdugunuz bir bahaneden ibarettir.
aynı tayyibin çalıp çalıp paralel devlet dediği gibi

Bu konudada seni görünce

AMAN TANRIM DEDİM ! ! !

oyunda Beneficence görünce ShockHolmes - Guidance görüncede aynı tepkiyi veriyordun şekerparem alışkınım :) artık OMG demeni bekliyorum '' itch '' ile karşılaşınca :rolleyes:

aa çömlekçi tarafında çalışan paralı askerlerdensin galiba sende :S kendi çapında konuşmaya çalışıyolarya ordada parası neyse verek ayıpsın :S

Trabzon'da yaşıyorsun demekki. Bi oturup kahve içermiyiz gardesh

İki loncanında ilerki aşamada hakkında hayırlısı olmasını temenni ederim . Ve bunu söylemeden edemeyeceğim çok güzel bir savaştı.
İki loncadaki üyelere seyir zevki çok güzel bu savaşı bana ve ely#3 userlarına yaşattıkları için teşekkür ederim.

Forumda böyle bir karalama kampanyası yapmak , benim düşünceme göre yanlıştır. Bunu belirtmek isterim. Birde konunun dışına çıkılıp bu şekilde ;

Hakaretler son derece yanlış buluyorum. Olmaması gereken şeyler , ama bu hakaretleri eden arkadaşlar bunun bir oyun olduğunun ve söylediklerinin maksadını aşan cümleler olduğunu kavrayamıyorlar.

Diyeceklerim bu kadardır. Herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.

sen işine bak biz kardeş kardeş atışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri