Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ya artik bakin lÜtfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeLZeLe65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 332

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben bikdim artik bİ cari acmak cokmu zor formun yetkİlİlerİ neden bakmiyor artik oyun eskİden bÖylemİydİ aninda cevap alirdik ben 1 gÜnlÜk ban yedİm 6 gÜndÜr beklİyorum ya artik acin banimi

www.turkmmo.com/ely-metin23/3084379-atilan-banlari-neden-acilmiyorsunuz.html @ZeLZeLe65 ; bu konudaki son cevapta ticket atman gerektigi yazıyor. Bugün cuma Kesin cevap pazartesi alırsın hafta sonuna giriyoruz. Yetkili konuda sana cevap vermiş yetmezmi. Ticket atarak beklemelisin.
yaw arkadaşım ben 1 gün ban yedim bana diyorlar 19:40a kadar bekle ben onlara carın acılmadıgına dair video bile attım bi carı kontrol etmek bu kadar zorsa biz oyunda artık konuşmayalım bu nedir 1 günlün ban yedik tamam eyvlh ama acmasınıda bilin 6 günün ceremesini ben cekiyorum SADECE 1 GÜNLÜK BAN YEDİM YETKİLİDEN CEVAP ALACAZ OYUNCU OLARAK MAGDUR EDİYORLAR BENİ ANLAMIŞ DEGİLİM

yaw arkadaşım ben 1 gün ban yedim bana diyorlar 19:40a kadar bekle ben onlara carın acılmadıgına dair video bile attım bi carı kontrol etmek bu kadar zorsa biz oyunda artık konuşmayalım bu nedir 1 günlün ban yedik tamam eyvlh ama acmasınıda bilin 6 günün ceremesini ben cekiyorum SADECE 1 GÜNLÜK BAN YEDİM YETKİLİDEN CEVAP ALACAZ OYUNCU OLARAK MAGDUR EDİYORLAR BENİ ANLAMIŞ DEGİLİM

O kadar kişinin ahını aldın oyunda süründürürler sonra böyle.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri