farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sizce hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheVipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hangi Şaman daha güçlü? :)

• LosTSamaN

• Schultz

• Beneficence

• OlMeCa

• Beckhy

• MrPALAK

• Sparkle

• INDEPENDENCEORDEATH

• ceday

• BlackSabath

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu serverin en eskileri oyuncularından biriyim kanıtsız ban görmedim, @Shorty ; e ticket at neden ban yedigini izah eder sana kimsenin lafıyla hesap kapatmaz, senin bilmedigin durumlar vardır öncelikle iyice ban sebebini araştır @INDEPENDENCEORDEATH ; daha sonra sorumlu kişilerle munakaşaya gir. Kanıtsız işlem yok gm takımı dogrudan ss siz işlem yapamiyor panele ticket kodu yazmazsa hesap kapatilamaz. Hakkınızda şikayet olmuştur elym2 oyun kurallarındaki ceza tasdik edilmiştir. adresinden hesabina gir ban sebebi yazmiyorsa @Shorty ; veya @erdemaa ; ile iletişime geç. Dogrudan kanıtsız sadece shorty banlıyabilir oda milletin lafıyla işlem yapmaz, işlemin onun yaptıgınıda düşünmüyorum. Kanıt sunulmuşsa zaten sizin ihlalinizden dogan bir problem vardır.

7289vW.jpg
[/URL][/IMG]

Buyrun umarım yeterli olmuştur.

Ve rica ediyorum olayın dışında olan veya bunları gerçekten tanımayan onlara yakınlığıyla bilinen kişiler herhangi bir yorum yapmasın...

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ederim Necat.

Şunu da belirtmek isterim ki benim Uğur diye biriyle hiçbir sohbetim yoktur ve ben o hesabı en başından beri Kemal karaktersizinin sanardım ve emanet çar olduğunu bilsem zaten item almazdım. Çünkü emanet çardan item satan bir karaktersizin herşeyi yapabileceğini bilirdim.

Ayrıca ben bu komplodan da Uğur isimli şahısın hiçbir alakasının olmadığını düşünüyorum. Kesinlikle bu komployu düzenleyenler Celal ve Kemal'dir...

Satın aldığım birkaç parça item tek vardı zaten o çardan. Cennet Küpe - Lanetli Kılıç - Sura kaskı ve birkaç suraya uygun item daha.

Zaten bu Kemal karaktersizinin amacı apaçık ortada. Benim oyuna 4-5 ay girmeyeceğimi biliyordu ve bundan istifade ederek böyle bir iftira atma gereği duydu. İftira atmasındaki amacı da hem o sattığı itemleri geri alabilmek hem de aldığı 430 TL ' yi karşılıksız cebe indirmektir...

E zaten kemal soyuldum diye ortaya atladığında Karamelam nickli şaman soyulmuş ve item iadesi yapılmıştı kemalde fırsat bu fırsat diyerek hemen konu açtı ona verdiniz banada verin diye zannetti ki item iadesi yaparlar ancak umduğunu bulamadı çünkü Türkay bu kemalin küfür sslerini atarak bu karakterde kişilere item iadesi yapmam dedi ;)

E zaten kemal soyuldum diye ortaya atladığında Karamelam nickli şaman soyulmuş ve item iadesi yapılmıştı kemalde fırsat bu fırsat diyerek hemen konu açtı ona verdiniz banada verin diye zannetti ki item iadesi yaparlar ancak umduğunu bulamadı çünkü Türkay bu kemalin küfür sslerini atarak bu karakterde kişilere item iadesi yapmam dedi ;)

Kesinlikle öyle :)

Ticket atıp Türkay'a iletmelerini istedim umarım gerekeni yapar arada olan bizim çara olmuş :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri