Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu tür şeylere karşıyım. Yazları salona gidiyorum, okullar açık iken evde çalışıyorum. Evde şu programı kullanıyorum:
10 TANE ŞINAV 5 SET 30 SANİYE ARA İLE
100 TANE ÇÖMEL KALK YAPIYORUM
SONRA 5 KG DAMBILLAR İLE ÇOK FARKLI ŞEYLER YAPIYORUM ŞİMDİ NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM
EN SON DA 50 MEKİK
programlar kısıden kısıye degısır
siz nasıl kendınıze uygun bir porgram yazdıysanız onu kullanın
başarılarhttp://www.turkmmo.com/vucut-gelistirme/3083525-maksimum-kas-gelisimi-icin-5-gunluk.html bu konuda türkçeleri mevcutturoradan turkçe anlamlarına bakabılırsın
![]()
Sagol
Yararlı olur insallah
pek anlamadim birazdaha arastirip şu görsel olarak hareketleri bulmam lazım. Bu alanla ilgiliysen bir sorum olucak ben hergun kas ageisi yasiyorum kas gevsetici kaslara zararliymis vucut calistigim icin kullanmiyorum ne yapabilirim ?SagolYararlı olur insallah
pek anlamadim birazdaha arastirip şu görsel olarak hareketleri bulmam lazım. Bu alanla ilgiliysen bir sorum olucak ben hergun kas ageisi yasiyorum kas gevsetici kaslara zararliymis vucut calistigim icin kullanmiyorum ne yapabilirim ?
öncelıkle duzeyını bılmem gerekıyor eğer hergun calışıp kasların ağırıyorsa bunu biras azaltmalısın 2gun calıs 1gun dınlen bakalım biras daha rahatlıyacak mı kasların belkıde normalınden çok ağırlık kaldırıyorsundur agırlıklarıda azaltabılırsın

öncelıkle duzeyını bılmem gerekıyor eğer hergun calışıp kasların ağırıyorsa bunu biras azaltmalısın 2gun calıs 1gun dınlen bakalım biras daha rahatlıyacak mı kasların belkıde normalınden çok ağırlık kaldırıyorsundur agırlıklarıda azaltabılırsın![]()
Sadece karin kaslarim fena agriyor
Plates topu ve dambıl ile çalışıyorum 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)