Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Maksimum kas gelisimi icin 5 gunluk program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan King54TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu tür şeylere karşıyım. Yazları salona gidiyorum, okullar açık iken evde çalışıyorum. Evde şu programı kullanıyorum:

10 TANE ŞINAV 5 SET 30 SANİYE ARA İLE
100 TANE ÇÖMEL KALK YAPIYORUM
SONRA 5 KG DAMBILLAR İLE ÇOK FARKLI ŞEYLER YAPIYORUM ŞİMDİ NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM :D
EN SON DA 50 MEKİK

programlar kısıden kısıye degısır :) siz nasıl kendınıze uygun bir porgram yazdıysanız onu kullanın :) :) başarılar

Sagol ;) Yararlı olur insallah :D pek anlamadim birazdaha arastirip şu görsel olarak hareketleri bulmam lazım. Bu alanla ilgiliysen bir sorum olucak ben hergun kas ageisi yasiyorum kas gevsetici kaslara zararliymis vucut calistigim icin kullanmiyorum ne yapabilirim ?

öncelıkle duzeyını bılmem gerekıyor eğer hergun calışıp kasların ağırıyorsa bunu biras azaltmalısın 2gun calıs 1gun dınlen bakalım biras daha rahatlıyacak mı kasların belkıde normalınden çok ağırlık kaldırıyorsundur agırlıklarıda azaltabılırsın :)

öncelıkle duzeyını bılmem gerekıyor eğer hergun calışıp kasların ağırıyorsa bunu biras azaltmalısın 2gun calıs 1gun dınlen bakalım biras daha rahatlıyacak mı kasların belkıde normalınden çok ağırlık kaldırıyorsundur agırlıklarıda azaltabılırsın :)

Sadece karin kaslarim fena agriyor :( Plates topu ve dambıl ile çalışıyorum :)

şimdi öncelıkle doktoruna veya eğitmenine başvur onlar sana gereklerı dıyecektırler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri