bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

JueLsa Hüseyin Buyur..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xHamBeyLoRDx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 516
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim Ağlaya Zırlaya '' HayaL'' Loncasına Girdğimi Söyleyen Hüseyin Buyur Bak Bakalım.

rLPRAN.jpg

Evet Hüseyin Ben mi Beni Loncaya Alın Demişim. Ben Loncadan Çıktığımda Bile Tekrardan Çağıran Beni Şeref ve Çağlardı Dün Bile Tekrar Gel Die Davet Ettiler. Sen Şimdi İddianı Sürdür Benim Loncaya Zorla Girip Sizin Kovdugunuzu Hee Al Bak Bunlar Senin Gerçeklerin ;

p4r840.jpg

nP1mYV.jpg

Merak Etme Beni Loncaya Alanlarda Belli Yol Veren Olmadı Karakterin Son 2 Resimde Belli Milleti Arasını Açıp Arkadan Konuşmakla Hadi iyi Günler

Not : Konuyu Tartışmaya Çekmeyin. Sadece Hüseyin ''JueLsa'' Beyin Loncaya Zorla Girdin. Yol Verdik Demesi Üzerine Açtım

@IAmNeSiAI; Anıl Hüseyin Beyin Yoğun istekleri Üzerine Açtığım Bir Konuydu Tartışma Amaçlı DeğiL

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes birbiriyle konustukları ss lerı atsaydı oo o o sv de arkadas dost diyecek adam kalmaz dı :)))))) :m08:

Atabilirler Anlımız Açık Allaha Şükür Atanur Ki Çağlarda Bilir Hüseynin 1. 2. Olayı DeğiL Konuya Atmadıgım Fotograğda Var Tartışma Konusu Olmasın Die Ben sadece Zorla Loncaya Girdin Dediği Ve Yol Verdik Dedi Die Bu Konuyu Açtım Aksini İddia Eden Varsa Konuya Eklemeler Yapabilirim He Birde Demişsin Ya Herkes Knuoştklarını ss Alsaydı Dost Arkdş Dencek Kimse Kalmazdı Die Bırak Kalmasın Arkandan Konuşan Birinin Dost olmsına Gerek Yok ;):ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri