xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Admin BU LAFIM SANA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YavuzBingol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 581
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yahu arkadaşım metin2 tr öyleyle öyleee bizim kuralımız biizim geçmişde olan birşeyi şimdi değiştirmek doğru bişiy değil

eğer değiştirceksenizde

OYLAMAA YAPIN DİYORUM YA SİZE ELY2 DE OYNUYAN ARKADAŞLAR KATILSIN OYLAMA SONUCUNDA

KILIC CIKARMA OLUP OLMAMASI KARAR VERİLSİN BÖYLE YAPARAK BİZİ TAKMADIGINIZI BİZİ ADAMDAN SAYMADIGINIZI DÜŞÜNÜYORUM BEN

öyle kim ne derse desin biz size sormasak kılıc cıkarma nie kalktı diğe siz İnanın Söylemezsiniz bile

GERÇEKTEN BU DURUM COK İĞRENÇ KÖTÜ Bİ DURUM

ben şahsen oylama yapılmasını istiyorum

Ely-2 de oynuyanlar katılsın

+ ENERJININ ŞEFTALİNİN VAR OLMASINININ İNSANLAR ARASINI BOZMAKDAN BAŞKA HİÇBİRŞEYE YARAMIYOR

bunların değerlendirilmesini istiyorum

EMRAH ABİ

oylamaya demokratiğe davet ediyorum birazcık adaletiniz varsa oylama yapar sonuca göre bizler oynuyoruz bu oyunu metin2 türkdeki yada başka hiçbir serverdakı kişiler oynamıyor bizler oynuyor bizler ona göre para yatırıyoruz sizler nasıl kural yapıyorsanız bizler için bizde size kural tek yapıyoruz

İYİ KÖTÜ NE YAPARSANIZ YAPIN İLK SORUN YAPMADAN ÖNCE SÖYLEYİN SONRA YAPIN BIKTIM SİZİN BU KURAL ANLAYIŞINIZDAN BEN BİDA DİZMEM ARKADAŞ FUL SET POT BÜYÜ

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@admin;

başka kimse yazmasın yoksa kalbını kırarım

erdem sen hiç karışma cidden tüm sinirimi senden alırım

bu konuya sadece

Emrah abi cevap vermesi için açtım

İlk önce laflarına dikkat et.İnsan gibi cevap beklersin bizde karışmayız ki kim oluyorsun ki bu konuya başka kimseye yazmasın kalbini kırarım falan vs ile buna sen karar veremezsin.Bir daha böyle bir mesaj yazarsan kimin kimin kalbini kıracağı hiç belli olmaz.Bu hem bana hem de bütün oyunculara saygısızlıktır.Buraya konu açıyorsanız herkesin düşüncesine saygınız olacak.
Bu Üslupla konu açarsın bende gerektiği şekilde kapatırım.İlk önce nasıl davranacağınızı gözden geçirin sonra önerileriniz için konu açın.
[h=3]
sticky.gif
Sabit Konu: ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz[/h]

TÜRKAY SENI SÖYLEMİYORUM SEN COKDAN VERMİŞİN KARARINI AMA VERDİĞİN KARAR YANLIS BUNU ACIK VE NET SÖYLÜYORUM SANA
@Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri