noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Lonca turnuvası !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haunters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Anka loncası karınca sürüsüdür demedi kimse. Turnuva sadece ely3 ü kapsamıyor.

Yahu birader geçmiş gitmiş konu adamlar bizi kastetti ve daha sonrada özür dilediler ve konu kapandı sen şimdi niye birilerinin avukatlığına soyunuyorsun onu anlamadım git o konuyu açan burak arkadaşımıza sor daha sonra gel avukatlık yap.

Konuyu sadece ankaya açılmış gibi algılamışsınız. Orada kural eleştirisi var ve karınca sürüsü benzetme.

Birader iyi güzel diyorsunda bu konuyuda ben şahsım adına açtım ama teksas loncası üstüne alındı benim görüşüme göre , avucum kadar yüreğin yok kolum kadar dilin var konuyu uzatmayın . Herkesin bi bakış acısı var saygı duyarım ama uzatıp bokunu cıkarıyorsunuz.

Birader iyi güzel diyorsunda bu konuyuda ben şahsım adına açtım ama teksas loncası üstüne alındı benim görüşüme göre , avucum kadar yüreğin yok kolum kadar dilin var konuyu uzatmayın . Herkesin bi bakış acısı var saygı duyarım ama uzatıp bokunu cıkarıyorsunuz.

Benim bu konuya sözüm yok. Burada Teksas üstüne alındı diyorsan diğer konuda da Anka loncası üstüne alınmıştı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri