Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sen şuan alakasız birşey söyledin bak, ben sana ne diyorum? Ben hala görüşümün arkasındayım. Sadece o zaman kimsenin sesi çıkmadı dedim boş yapma şimdi TEKSAS üzerine alındı diye.
Lan oğlum o zaman neden senin eski konunun bu konuda alıntıları var ? neden uzatıyorsun o zaman ? Boş muhabbet peşine düşmeyin birader ben bu konuyu açtım YA SAYGI DUYUN , YA DA İŞİNİZE BAKIN.. KİMSE BABAMINOĞLU DEGİL CANIMI SIKMAYIN. GELMİŞ ZAMANINDA BİZİMKİLERİN YAPTIGI YORUMLARI BURDA BANA ANLATIYORSUN OLUM BANA ANLATMA GİT ONLARA ANLAT. KONUYU OKURSUN SANA MANTIKLI GELIYORSA EVET MANTIKLI DERSİN GEÇERSİN KÖŞENE , MANTIKSIZ Bİ DURUM GELIYORSADA DERSİN Kİ HAYIR BİRADER OLMAZ BÖLE BİŞİ LONCA TURNUVASINA HERKES GİREBİLSİN KİŞİ SAYISI KOYULMASIN DERSİN. ÖNCE SAYGI DUYUCAKSIN Kİ KARŞINDAKİDE SANA SAYGI DURSUN DÜNDEN BERİDİR , BENİM YENİ ÖGRENDİGİM KONUYU BİLMEDİGİM KONUYU BENLE TARTIŞMA CABASINA GİRİYORSUN. KONUYU UZATMAYIN.
- İYİ FORUMLAR
Lan oğlum o zaman neden senin eski konunun bu konuda alıntıları var ? neden uzatıyorsun o zaman ? Boş muhabbet peşine düşmeyin birader ben bu konuyu açtım YA SAYGI DUYUN , YA DA İŞİNİZE BAKIN.. KİMSE BABAMINOĞLU DEGİL CANIMI SIKMAYIN. GELMİŞ ZAMANINDA BİZİMKİLERİN YAPTIGI YORUMLARI BURDA BANA ANLATIYORSUN OLUM BANA ANLATMA GİT ONLARA ANLAT. KONUYU OKURSUN SANA MANTIKLI GELIYORSA EVET MANTIKLI DERSİN GEÇERSİN KÖŞENE , MANTIKSIZ Bİ DURUM GELIYORSADA DERSİN Kİ HAYIR BİRADER OLMAZ BÖLE BİŞİ LONCA TURNUVASINA HERKES GİREBİLSİN KİŞİ SAYISI KOYULMASIN DERSİN. ÖNCE SAYGI DUYUCAKSIN Kİ KARŞINDAKİDE SANA SAYGI DURSUN DÜNDEN BERİDİR , BENİM YENİ ÖGRENDİGİM KONUYU BİLMEDİGİM KONUYU BENLE TARTIŞMA CABASINA GİRİYORSUN. KONUYU UZATMAYIN.
- İYİ FORUMLAR
Sakin ol şampiyon savaşta değilsin, celallenme.
Sakin ol şampiyon savaşta değilsin, celallenme.
rahat ol birader bizdeki rahatlık kimsede yok .)
Konu içerisinde kavgalar ve hakaretler biraz daha devam ederse konuyu kapatıcam.Burada sorunları belirtiyorsunuz birbirinizle kavga ediyorsunuz.Biraz daha hoşgörü.
Savaşa hak eden girmeli 2 ay boyuncu turnuva var diye durmadan çarımı tamamlamaya başladım şimdi boş oturan birisi savaşa katılırsa bu haksızlık olur
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)