Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Lonca turnuvası !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haunters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Birader iyi güzel diyorsunda bu konuyuda ben şahsım adına açtım ama teksas loncası üstüne alındı benim görüşüme göre , avucum kadar yüreğin yok kolum kadar dilin var konuyu uzatmayın . Herkesin bi bakış acısı var saygı duyarım ama uzatıp bokunu cıkarıyorsunuz.

Sen şuan alakasız birşey söyledin bak, ben sana ne diyorum? Ben hala görüşümün arkasındayım. Sadece o zaman kimsenin sesi çıkmadı dedim boş yapma şimdi TEKSAS üzerine alındı diye.

Emre konu madem şahsına açıldı, gönül rahatlığıyla az buçuk serveri hala biliyorken sana Yoi Khan bakış açısını göstereyim.

Öncelikle aşırı karakter savunması var şarap olmasın dedin, evvelinde de okçulardan bahsettin. Biri bana desin ki Samet (OzurMan) bu okçuyu ilk kez yapana kadar daha önce böyle birşey vardı. Ben bunu sametime övgü olsun diye yazmıyorum ama biraz da başkaları orjinal fikirler ya da taktikler üretse ne olur acaba? Zor mu?

Üye potası dışındaki çelişkine bu cevap yeter bence. Eğer taktik isterseniz bende bolca var. Skype üzerinden anlatırım okçu da kalmaz ayakta. Sana da beleş hatta adamım.

Sıra geldi üye sayısı olayına. En sevdiğim <3

Şimdi birkere turnuva ely3 için aşırı bir etkinlik. Ortada güzel bir güç kapışması olsa hergün savaşırsınız zaten. Turnuva beklemenizdeki tek sebep dengesiz bir güç dağılımınızın olması ve kaybetmeyi hazmedememeniz.

Niyazi yanlış anlamaz umarım, teksasın şu ekran görüntüsünü paylaşmak isterim. Bildiğiniz gibi Yoizhik benim. Mehteran loncasındaydım ve Blero isimli başkan bana verilmişti. O charı ben açtım. Benden başka hidayet vardı o da offline oldu. Sonra da dreamtaker ile savaşa girdik. DreamTaker ise mehteranın başkanında değildi, ilk kez el değişmişti.

O21rWA.jpg

Ben bu savaşı öylesine yolladım. Bilirsiniz ben yenilgiye pek takmam. Karşı tarafa savaş attığımda 3 kişiydik. 2 kişi kaldık 1 saatten fazla bekleyince. Ben savaşı attığımda ya 3 ya da 4 char vardı. Birden sayı arttı. Adamlar birbirine güvendiğinden şifre paylaşıyor. Bunda gariplik yok zaten.

Sayı ile alakası nedir peki bunun? Bakın hepiniz benden kat kat hırslısınız. Birazcık ipler loncada belli bir kişinin elindeyse ve güven de varsa belli başlı itemler aynı bu ekran görüntüsündeki gibi savaşacak charlara yüklenir ve güç artar.

Kafası çalışan adam zaten 50 kişiyle savaşa girmez. Ely3 te 50 tane sağlam adam yok.

Konuyu boşuna kimse uzatmasın. Loncadaki en sağlam 100 itemi 10 kişi kullanmak var bir de 50 kişi kullanmak var. Yani savaşa girme diyeceğiniz elemanlar olacak. Ama "iteminle aldık savaşı" demeyi de bileceksiniz o adama, ayrı mesele.

Niyazime sevgiler saygılar. Meslektaşım olacak inşallah :D

Benim bu konuya sözüm yok. Burada Teksas üstüne alındı diyorsan diğer konuda da Anka loncası üstüne alınmıştı.

Arkadaşım anlamakta güçlük çekiyorsun herhalde, o konuda zaten Karınca Sürüsü olarak Anka loncasından söz ediliyordu bunu konuyu açan kişide kabul etti zaten. O dönemde konuda yoksun şimdi mi aklına geldi o zamanlar oyunda sadece Anka ve teksas vardı başka rakip olacak lonca yoktu.

Sen şimdi gelmişsin konuyu açan kişinin bile kabullendiği bir olayı siz üstünüze alındınız diyorsun yalakalığında bir sınırı var yahu.

Avukatlık görevini başka konulara sakla o dosya kapandı çoktan.

Eyvallah Necat'ım sevgi bizden :)

Güzel savaş olmuştu hatırlıyorum o günleri belirtmek isterim ki kimseden item de almamıştım olan itemimle savaşa dahil olmuştum.:)

Ek olarak geçmiş konuları tartışmanın bir mantığı yok.Bu saatten sonra bu kuralın değişeceği de yok.Ortamı gerip bu konu üzerinden tartışmanın mantık dışı olduğunu biliyorsunuz fazla sürdürmeyin bunu.

Emre konu madem şahsına açıldı, gönül rahatlığıyla az buçuk serveri hala biliyorken sana Yoi Khan bakış açısını göstereyim.

Öncelikle aşırı karakter savunması var şarap olmasın dedin, evvelinde de okçulardan bahsettin. Biri bana desin ki Samet (OzurMan) bu okçuyu ilk kez yapana kadar daha önce böyle birşey vardı. Ben bunu sametime övgü olsun diye yazmıyorum ama biraz da başkaları orjinal fikirler ya da taktikler üretse ne olur acaba? Zor mu?

Üye potası dışındaki çelişkine bu cevap yeter bence. Eğer taktik isterseniz bende bolca var. Skype üzerinden anlatırım okçu da kalmaz ayakta. Sana da beleş hatta adamım.

Sıra geldi üye sayısı olayına. En sevdiğim <3

Şimdi birkere turnuva ely3 için aşırı bir etkinlik. Ortada güzel bir güç kapışması olsa hergün savaşırsınız zaten. Turnuva beklemenizdeki tek sebep dengesiz bir güç dağılımınızın olması ve kaybetmeyi hazmedememeniz.

Niyazi yanlış anlamaz umarım, teksasın şu ekran görüntüsünü paylaşmak isterim. Bildiğiniz gibi Yoizhik benim. Mehteran loncasındaydım ve Blero isimli başkan bana verilmişti. O charı ben açtım. Benden başka hidayet vardı o da offline oldu. Sonra da dreamtaker ile savaşa girdik. DreamTaker ise mehteranın başkanında değildi, ilk kez el değişmişti.

O21rWA.jpg

Ben bu savaşı öylesine yolladım. Bilirsiniz ben yenilgiye pek takmam. Karşı tarafa savaş attığımda 3 kişiydik. 2 kişi kaldık 1 saatten fazla bekleyince. Ben savaşı attığımda ya 3 ya da 4 char vardı. Birden sayı arttı. Adamlar birbirine güvendiğinden şifre paylaşıyor. Bunda gariplik yok zaten.

Sayı ile alakası nedir peki bunun? Bakın hepiniz benden kat kat hırslısınız. Birazcık ipler loncada belli bir kişinin elindeyse ve güven de varsa belli başlı itemler aynı bu ekran görüntüsündeki gibi savaşacak charlara yüklenir ve güç artar.

Kafası çalışan adam zaten 50 kişiyle savaşa girmez. Ely3 te 50 tane sağlam adam yok.

Konuyu boşuna kimse uzatmasın. Loncadaki en sağlam 100 itemi 10 kişi kullanmak var bir de 50 kişi kullanmak var. Yani savaşa girme diyeceğiniz elemanlar olacak. Ama "iteminle aldık savaşı" demeyi de bileceksiniz o adama, ayrı mesele.

Obaaa eski ben var orda kafa yine sarı :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri