farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Lonca turnuvası !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haunters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Bu konuyu şahsım adına açtıgımı belirtmiştim , herkesin yorumunada saygı duyarım. Zamanında Buragın actıgı konuyu daha dün gördüm , insandan insana fikirler ve yorumlar degişebilir onada saygı duyuyorum ama bazı at kafalı ve at gözlüklü arkadaşlar var '' sanki önceden ben bütün loncadaki elemanlar savaşa girsin diye yorum yapmışım gibi '' eski konudakı alıntıları bu konuya ekliyor. ulan at gözlüklü arkadaşım git o alıntıları özel mesaj olarak zamanında oraya yazan arkadaşlara atıp onlarla özel mesaj kutusu üzerinden iletişimine geç tartış , burda boş muhabbet yapma

Emre şimdi şahıs adına bir konu açıyorsan herhangi bir loncanın üyesi olmaman gerekir. Benim konuyu açtığım gibi loncan ve diğer loncalar adına konuşuyorsun ki benim konumu bilmemen imkansız, eminim ki en az 1 hafta lak lak yapıldı anka loncasında bu mevzu.

Çoğunluk olan loncanın üyesiyken şahsi fikirlerinizi belirtmiyordunuz sana demiyorum şuan senin gibi birkaç kişi daha vardır böyle konu açmayı düşünen onlarda üzerine alınsın. Sanmayın ki TEKSAS loncasında çoğunluk oldu diye fikrimi değiştirdim, aynı mantıkla devam ediyoruz zaten.

Şöyle de birşey var buraya konu açılmış yorum yapmak serbest ben bu konu için seninle özelden tartışamam yani.

Emre şimdi şahıs adına bir konu açıyorsan herhangi bir loncanın üyesi olmaman gerekir. Benim konuyu açtığım gibi loncan ve diğer loncalar adına konuşuyorsun ki benim konumu bilmemen imkansız, eminim ki en az 1 hafta lak lak yapıldı anka loncasında bu mevzu.

Çoğunluk olan loncanın üyesiyken şahsi fikirlerinizi belirtmiyordunuz sana demiyorum şuan senin gibi birkaç kişi daha vardır böyle konu açmayı düşünen onlarda üzerine alınsın. Sanmayın ki TEKSAS loncasında çoğunluk oldu diye fikrimi değiştirdim, aynı mantıkla devam ediyoruz zaten.

Şöyle de birşey var buraya konu açılmış yorum yapmak serbest ben bu konu için seninle özelden tartışamam yani.

Burakcım senin o eski konunu görseydim ya da okusaydım emin ol böle bi konu açma gereki duymazdım , ister istemez kendimce derdim ulan bu adam zamanında konu açmış bizden bazı arkadaslarda bu konu hakkında degişik yorumlar ( kendi fikirleri ) yapmış ve onlarda ister istemez benim konuma degişik degişik yorumlar atar düşüncesiyle ACMA GEREGİ DUYMAZDIM . Ben çalışan bi adamım sürekli oyun icersinde olmuyorum , sürekli böle forum olaylarını takip etmiyorum ara sıra denk geldikce bakıyorum. Şimdi sen gelip bana burda yok senin arkadaşın onu dedi bunu dedi diyemezsin bana , benim arkadaşlarım seni veya sizi sevmeyebilir. Yada sizin arkadaşlarınız beni veya bizi sevmeyebilir.. tutturmuşsunuz bi dalga yok anka teksasa onu dedi teksas ankaya bunu dedi. BİRADER EGLENMEK MUHABBET ETMEK İCİN BU OYUNU OYNUYORUZ . EGER OYUN İCERİSİNDE YAŞIYAN ARKADAŞ VARSADA SÖYLESİN BİZDE TAVIRLARIMIZI ONA GÖRE SERGİLİYELİM O ARKADAŞA.

O konuda karınca sürüsü olarak bizi yani Anka loncasıni kastediyor. Gerçi arkadaşlar daha sonrasında hatalarını anlayıp özürlerini dilemişlerdi.

Bir diğer konu:

O zaman ki fikrim ve düşüncem ne ise şuanda aynı ben loncada ki adama sen girme diyemezdim halada sınır olmamalı diyorum.

Bir diğer konu ise aylar öncesinde turnuva için birleştiniz gibisinden konuşan arkadaşlar şuan turnuva tarihi hemen hemen kesinleşmişken Anka loncası dağıldı dağılma sebebi ise kavga filan değil bizim şahsi düşüncemizdir biz o zamanda ne dediysek bu zamanda aynısını diyoruz ve kimse veya bir turnuva içinde lonca birleştirmiyoruz eğer öyle olaa ben turnuva yaklaşırken alım yapmaya devam ederdim ancak sakinliği tercih ettik ve savaşları izleme kararı aldık.

Anka loncası karınca sürüsüdür demedi kimse. Turnuva sadece ely3 ü kapsamıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri