noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Lonca turnuvası !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haunters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm arkadaşlar.

- Benim bu konuyu açma sebebim lonca turnuvalarıyla ilgili. Turnuvalarda bana göre bi adaletsizlik söz konusu olacak , neden diye sorucak olursanız.
1) Kişi sayısı
2) Karakter savunmalarının fazla olması
3) Seftali çiçeği şurubu

1) KİŞİ SAYISI ; Kişi sayısı derken mesela en az 15 kişi en fazla 70 kişiye kadar çıkılabilir. Neden sabit 25 kişilik olmuyor bu turnuva ? Atıyorum A loncası onca emek vermiş toplam kemik kadrosu 20 25 , ama B loncası hiç arkadaşlık samimiyetleri yok bağları yok sadece 1 hafta önceden toplanmış hiç emek vermemiş ama savaşa 70 kişi girerek kişi fazlalıgından savaşı almış olacak. A loncasının onca emeği yenmiş olmayacakmı 20 kişiye 70 kişi ? 50 kişi fazlalık.

- Simdi bana denilecek ki toplama lonca olmadıgımız halde 70 kişilik bi lonca grubumuz var , peki bu sayı düşürülse 25 kişiye geri kalan 45 kişi ne yapacak diye. Bence en mantıklı şey 2 tane daha ayrı bi lonca acmak olur. Hiç yoktan her serverden toplam 10 15 lonca çıkar turnuvada uzun sürer ve eglenceli olur , ama eger kişi sayısı koyulmazsa her serverden toplam 5 6 tane lonca çıkar bu loncaların 4 tanesi 50 , 60 , 70 kişilik bı lonca olur geri kalan 2 taneside 20 , 25 , 30 kişilik bi lonca olur ve sacma olur. BU ŞAHSEN BENİM GÖRÜŞÜM..

- ATAKLI OKÇULAR ; Bunuda söylemeden geçemiyecegim , 60 kişi savaşa giren bi loncanın sadece 5 okcusunun ataklı olması yeterde artar bile. Adam sura - ninja / şaman - savascılı ataklı okculardan sadece 5 tane soksa yeter , 55 kişi adamları ortaya alıp dalsa o 5 okçuda arkadan vursa iş bitmiştir. SAÇMALIK.

2) Karakter savunmalarının fazla olması ;
Bildigimiz gibi kostümlerimiz 10 , 15 karakter savunmalı bu yüzdende bu kostümler alt savunmalarımızı yükseltiyor ama alt savunmalarımızın yüksekliği kadar atagımız yok malesef ki , oyunda '' SAVUNMA ÇOK ATAK YOK '' Adamın kılıç 60 , sura karakter savunması 65 adama 1.5 2 k skil atıyorum ve ister istemez o atagı gördükten sonra o adama vurmaktan vazgeçiyorum bunu bi tek ben değil herkes yapıyor..

3 ) Seftali çiçeği şurubu ; Bana göre turnuvalarda şarabın olmaması en güzeli olur , zaten karakter savunmalarımız fırlıyor şarapda olursa hiç yatan olmaz sadece kişi sayısı fazla olan lonca alır savaşı.

BİZ YÖNETİMDEN NE İTEM İSTİYORUZ NEDE HEDİYE İSTEDİGİMİZ TEK ŞEY , ADALETLİ GÜZEL Bİ ŞEKİLDE EGLENMEK İSTİYORUZ. TURNUVAYI 2 AYDIR BEKLİYORUZ NEREDEYSE AMACIMIZ SADECE EGLENCELİ ŞEKİLDE VAKİT GEÇİRMEK .

@erdemaa; @admin; @Shorty; @DN Angel;

- İyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bakın şimdiiii olmadı ki bu böyle :)

Biz bunu yaklaşık 1 ay önce dile getirince şekilden şekile sokup türlü hakaretlere maruz bırakıp değişik değişik konuşmadınız mı ? Burak konuyu açtığında bu konu sadece 1453 ile Anka loncasının birleşmesini hedef alıyor demediniz mi ? Hepinizi dahil etmiyorum hepiniz o konuda yazmadı ama büyük çoğunluk onun bunun gazına gelip bize sallamadı mı ? Bunun olmasını kendi açımızdan değil etkinliğin en verimli şekilde gerçekleşmesi adına söylüyorduk. Sonunda siz de anladınız :)
Kişi sayısı hakkında açıklama ;

Lonca savaşlarında Minimum Yeterlilik Sayısı 15 Oyuncudur, Başvuru yaparken bildirdiğiniz oyuncu sayısı 30 ise 30 oyuncudan fazla savaşa giriş yapamaz. Belirttiğiniz üst limit 30 ve ona göre karşınıza rakip belirlenicek.

Örnek

Başvuru yaptığınızda 30 Kişi bildirdiniz. Savaş sırasında 21 Online oyuncu var Savaş Başlar

Başvuru yaptığınızda 30 Kişi bildirdiniz. Savaş sırasında 15 Online oyuncu var Savaş Başlar

Başvuru Yaptığınızda 30 Kişi bildirdiniz. Savaş sırasında 14 Online oyuncu var Savaş yapılmaz ve rakibiniz kazanır

Başvuru Yaptığınızda 30 Kişi bildirdiniz. Savaş sırasında 36 Online oyuncu var Savaş alanında 30 kişi olması bekleniyor fazla oyuncu ile savaş başlatılmaz uyarıları dikkate almayan lonca elenir.
Bakın şimdiiii olmadı ki bu böyle :)

Biz bunu yaklaşık 1 ay önce dile getirince şekilden şekile sokup türlü hakaretlere maruz bırakıp değişik değişik konuşmadınız mı ? Burak konuyu açtığında bu konu sadece 1453 ile Anka loncasının birleşmesini hedef alıyor demediniz mi ? Hepinizi dahil etmiyorum hepiniz o konuda yazmadı ama büyük çoğunluk onun bunun gazına gelip bize sallamadı mı ? Bunun olmasını kendi açımızdan değil etkinliğin en verimli şekilde gerçekleşmesi adına söylüyorduk. Sonunda siz de anladınız :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri