Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kişi sayısı hakkında açıklama ;
Lonca savaşlarında Minimum Yeterlilik Sayısı 15 Oyuncudur, Başvuru yaparken bildirdiğiniz oyuncu sayısı 30 ise 30 oyuncudan fazla savaşa giriş yapamaz. Belirttiğiniz üst limit 30 ve ona göre karşınıza rakip belirlenicek.
Örnek
Başvuru yaptığınızda 30 Kişi bildirdiniz. Savaş sırasında 21 Online oyuncu var Savaş Başlar
Başvuru yaptığınızda 30 Kişi bildirdiniz. Savaş sırasında 15 Online oyuncu var Savaş Başlar
Başvuru Yaptığınızda 30 Kişi bildirdiniz. Savaş sırasında 14 Online oyuncu var Savaş yapılmaz ve rakibiniz kazanır
Başvuru Yaptığınızda 30 Kişi bildirdiniz. Savaş sırasında 36 Online oyuncu var Savaş alanında 30 kişi olması bekleniyor fazla oyuncu ile savaş başlatılmaz uyarıları dikkate almayan lonca elenir.
kişi sayısı diye bi sınırlama söz konusu olamaz,olmamalı.
Herkesin savaşmaya hakkı var![]()
herkesin derken serverin durumunu sen benden daha iyi biliyorsun cenk , A loncası kemik kadrosuyla 20 kişi cıkıcak B loncasıda 60 kişi cıkıcak 10 tanesi ataklı okcu olarak. kimsenin kimseden haberi yok adlarını bilmiyorlar sonra 3 dakika sürmeden savaş biticek sacmalık , amacımız eglenmek degil mi bu turnuva eglenmek icin degil mi ? Hediyeyi gidip fakire fukaraya garibana dagıtsınlar biz hediyeyi alıp napıcaz tek istedigimiz ÖLÜ OLAN SERVERİN BİRAZ CANLANMASI VE EGLENMEMİZ umarım anlamışsındır cenkcigim
)Kişi sayısı hakkında açıklama ;
kişi sayısındaki acıklamayı aldık bu konuda teşekkürler , peki ataklı okçu , şarap , karakter savunmaları ?
Bakın şimdiiii olmadı ki bu böyle
Biz bunu yaklaşık 1 ay önce dile getirince şekilden şekile sokup türlü hakaretlere maruz bırakıp değişik değişik konuşmadınız mı ? Burak konuyu açtığında bu konu sadece 1453 ile Anka loncasının birleşmesini hedef alıyor demediniz mi ? Hepinizi dahil etmiyorum hepiniz o konuda yazmadı ama büyük çoğunluk onun bunun gazına gelip bize sallamadı mı ? Bunun olmasını kendi açımızdan değil etkinliğin en verimli şekilde gerçekleşmesi adına söylüyorduk. Sonunda siz de anladınız![]()
Ben bu konuyu şahsım adına actım. ben bu konuya en başından beridir eşit şekilde savaşma gözüyle bakıyordum. sonuçta biz eglenmek güzel vakit geçirmek icin oyundayız bende ,sende ,oda ,buda bi cogumuz loncalık setlermizi tamamlamış oyuna sadece sohbet amaclı ara sırada köy baskınları yapmak icin giriyoruz.. Bu oyunda farkındaysan 100 online varsa 50 tanesi afk şekilde duruyor cünkü oyunun artık sürükleyici bi tarafı kalmadı. Kostümler ve şaraplar kalkarsa karakterlere ataklar yüklenirse belki biraz sürükleyici bi hal alırda eglencemize öylede devam ederiz .
Farklı görüşte değiliz Emre ancak görüşünüz olduğunuz duruma göre değişmemeliydi.Senin belki değişmedi evet ancak çok yanlış bir tutum sergiledi bulunduğun ortamdaki arkadaşlar açtığımız diğer konuda.Şu an sayı üstünlüğü bizde bariz ancak ben yine de bu görüşlerinin hepsine birer birer katılıyorum.Ben bu konuyu şahsım adına actım. ben bu konuya en başından beridir eşit şekilde savaşma gözüyle bakıyordum. sonuçta biz eglenmek güzel vakit geçirmek icin oyundayız bende ,sende ,oda ,buda bi cogumuz loncalık setlermizi tamamlamış oyuna sadece sohbet amaclı ara sırada köy baskınları yapmak icin giriyoruz.. Bu oyunda farkındaysan 100 online varsa 50 tanesi afk şekilde duruyor cünkü oyunun artık sürükleyici bi tarafı kalmadı. Kostümler ve şaraplar kalkarsa karakterlere ataklar yüklenirse belki biraz sürükleyici bi hal alırda eglencemize öylede devam ederiz .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)