Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bunu bu konuya alıntı yapmandaki amac neydi kod adı tufann
Hayırlısı be gülüm.
lan dandik ben o gün neysem bugunde aynıyım.
SAYI SINIRLAMASI OLMAMALI. Şu konuyu bi başından bak ne yazdığımı gör 50kg lik artist seni.
Sınırlama olmasın herkes girsin istiyoruz savaşa zaten öyle olmalı herkesin hakkı savaşmak boş boş muhabet yapmayın emre kendi şahsına açmış anca burağın açtığı konu anka loncasının üye sayısının fazla olması yönündeydi.Kendi aranızda aa bak şimdi onlar aynısı yaptı diye düşünmeyin öyle bişe kesinlikle yoktur.Kendi şahsına açılmış konu ve saygı duyun böyle düşünen arkadaşlar konunun altına sıkıntısını dile getirebilir.
Sınırlama olmasın herkes girsin istiyoruz savaşa zaten öyle olmalı herkesin hakkı savaşmak boş boş muhabet yapmayın emre kendi şahsına açmış anca burağın açtığı konu anka loncasının üye sayısının fazla olması yönündeydi.Kendi aranızda aa bak şimdi onlar aynısı yaptı diye düşünmeyin öyle bişe kesinlikle yoktur.Kendi şahsına açılmış konu ve saygı duyun böyle düşünen arkadaşlar konunun altına sıkıntısını dile getirebilir.
Ben Burağın açtığı konuda Anka'ya laf görmemiştim. Sen gördün herhalde.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)