Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Lonca turnuvası !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haunters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Şimdi beyler eski bir loncada her daim adam bulunur 4-5 ay girmez turnuvada zamanı adam online olur yani şimdi daha 2-3 hafta olmuş kurulalı 1-2 yıllık loncalar var yani sürekli online playerları olan zaten son gün çok adam toplanacak .

Bakın şimdiiii olmadı ki bu böyle :)

Biz bunu yaklaşık 1 ay önce dile getirince şekilden şekile sokup türlü hakaretlere maruz bırakıp değişik değişik konuşmadınız mı ? Burak konuyu açtığında bu konu sadece 1453 ile Anka loncasının birleşmesini hedef alıyor demediniz mi ? Hepinizi dahil etmiyorum hepiniz o konuda yazmadı ama büyük çoğunluk onun bunun gazına gelip bize sallamadı mı ? Bunun olmasını kendi açımızdan değil etkinliğin en verimli şekilde gerçekleşmesi adına söylüyorduk. Sonunda siz de anladınız :)
abi ya TEKSAS yada Anka

Sen çıkıpta kendi loncandaki usere savaşa girme diyemezsin lonca bunun için var tek birlik olmak için....

Bu kural kalkmaz arkadaşlar bence boşuna uğraşmayın çunki sıkıntı çıkacak biliyorum.

Anka loncası olarak şuan tam 68 kişiyiz sınır olursa ben kime savaşa girme diyeceğim bu resmen karşımdaki adama senin çarın kötü sen oyunu oynama savaşada girme git evinde uyu demek oluyor.

Evet bide işin bu yanı var sen kimseye girmiceksin diyemezsin 2. lonca kur desen bile kendi adamlarını karşına almış olacaksın...

Loncasındaki userlere güvenmiyen eşit sayı ister Cel Al cim :)

Hayırlısı be gülüm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri