Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Efsun oranları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzazelTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
düşünsene o zaman bu 1-2 seneden beri oynayan adamlar hayır ve sevabına mı 200 -300 t verio ??? szin dediginiz olursa %85 indirim uygulanır oda 10-20t kadar eder o zaman öle olcaksa bana bi set çek knk

düşünsenize 2 efsundan 1 inde 15 15 10 veya 15 10 10 veya 10 10 10 olcak :D

Tek bir Postda Yazacaklarının hepsini Yazamıyorsun herhalde. Ne kadar çok öttün. Sen daha bu pvpnin adını duymazken bizim senin hayal ettiğin setimiz vardı. Bakma Pixy ve Destan birleşince Oranların Hepsi Çöktü Pixydekiler için . Ayrıca Yemin ederim Kıtsın sen 2 efsundan biri 15 15 15 gelsin diyen mi var . Dediğim Şey %4 ve %6 Oranlarının Saçmalığı Konuları adam gibi gözlerinle okumadıkça cevap yazma bundan sonra. Ayrıca Flood yaparak da Post Kasma.

:ASDASD kardo ozaman acıkla bakayım sölüyom 11k ruh 5 k ya nasıl düşer bunu söle bi ?? söle tmm :DDD ne takıon olm sen ilhammı alıon da bu skil 6k hayrına düşüo ?? hatırlatırım sarı 1 de basmıstık o zaman 2 sny dısarı cıkamıodun 1-1 lerin yüzünden :( demi

5.5k attığın ruh kritikle 11k olur Ayrıca Sen ne zaman sarı1 bastın da ben dışarı çıkamadım Yalanını yesinler senin . Ha Gelmişsinizdir Afkyımdır onu bilemem ben sizin sadece 1 kere Sarı bastığınızı gördüm onda da Sarı 1 de ışınlandığınız yerden çıkamıyordunuz loncacak Yanımda LibertyBelle Felan da vardı .İçerden çıkamayıp Bayrak basmak diyorsan ona da. 1-1 set takmış olsam sence SENDEN 5k mı yerim zeki herif benim 1-1 takıp 5k yemem için senin de 1-1 full atak takman lazım ötme artık buralarda 1-1 takıyorsun diye Kritik attığın damage i yaklaşık 2 katına çıkarır bunu da öğrenmiş oldun işte . İyi ki ömründe 1 kere 11k atmış Yazmadığı yer kalmadı bunun

Bugün 20yang sersem kalkanına canavar getiriyim diye gittim değiştirme aldım.Üstümde o an normal efsun nesneside varmış onu bi bastım yanlışlıkla ve olaylar gelişti :D Yaklaşık 1.5lik efsun attım zar zor denk getirdim sonunda.Bir ara 20yang efsunu geldiğine bile şüphe etmeye başlamıştım :D

Tek bir Postda Yazacaklarının hepsini Yazamıyorsun herhalde. Ne kadar çok öttün. Sen daha bu pvpnin adını duymazken bizim senin hayal ettiğin setimiz vardı. Bakma Pixy ve Destan birleşince Oranların Hepsi Çöktü Pixydekiler için . Ayrıca Yemin ederim Kıtsın sen 2 efsundan biri 15 15 15 gelsin diyen mi var . Dediğim Şey %4 ve %6 Oranlarının Saçmalığı Konuları adam gibi gözlerinle okumadıkça cevap yazma bundan sonra. Ayrıca Flood yaparak da Post Kasma.

5.5k attığın ruh kritikle 11k olur Ayrıca Sen ne zaman sarı1 bastın da ben dışarı çıkamadım Yalanını yesinler senin . Ha Gelmişsinizdir Afkyımdır onu bilemem ben sizin sadece 1 kere Sarı bastığınızı gördüm onda da Sarı 1 de ışınlandığınız yerden çıkamıyordunuz loncacak Yanımda LibertyBelle Felan da vardı .İçerden çıkamayıp Bayrak basmak diyorsan ona da. 1-1 set takmış olsam sence SENDEN 5k mı yerim zeki herif benim 1-1 takıp 5k yemem için senin de 1-1 full atak takman lazım ötme artık buralarda 1-1 takıyorsun diye Kritik attığın damage i yaklaşık 2 katına çıkarır bunu da öğrenmiş oldun işte . İyi ki ömründe 1 kere 11k atmış Yazmadığı yer kalmadı bunun
ne bu mt2 ye mmomt2 de iken basladım sen ne zaman basladın m2tr ile mmo birlesincemi simdi yürü git sendemi hayal ettigimiz set la olum 11k vuruoz kritik 22k girio ama sen öle dersen öle olsun katakomb da savastık hatırladınmı 4 k vuruodun ? onu göz önünde bulundur senin set 1-1 seti sarı 1 de kavga etmiştik ilk sen yatıyodun cünkü 1-1 takıodun ruh vurusu bi kritiksiz 11k bide kritikli 7k giriodu bunu açıklasana bi ?? 7.5k düşüş gösterdi he sen bide cahilsin bak orda kritikli 7k yazıo sölesene bi kalkan mı taktında 7.5k düşüş gerçekleşti

Bugün 20yang sersem kalkanına canavar getiriyim diye gittim değiştirme aldım.Üstümde o an normal efsun nesneside varmış onu bi bastım yanlışlıkla ve olaylar gelişti :D Yaklaşık 1.5lik efsun attım zar zor denk getirdim sonunda.Bir ara 20yang efsunu geldiğine bile şüphe etmeye başlamıştım :D
kardeşim isterseniz bak SHORTY sw yi kolay a dönüştürsün lan sw de emek yazıyo emek ne yazıo 2 efsundan biri 15 15 10 mu gelcek illa bu oyun şans işi şans ben geçenlerde size yemin ederim kalkana 1 sersemlere karsı bagıslıklılık getiremedim en az 200m para gitti her attıgın efsunun öle gelcek die bi şeyi yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri