- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kesinlikle haklı ve yerinde bir yorum.Oyuna oyun gözüyle bakıp oynadığın sürece hiçbir sorun olmaz ama dinle ilişkilendirirsen oyunu herşey değişir.Ben Metin2 oyununu oynayıp dininden soğuyan kimseyi tanımıyorum.Yinede karar sizin hayatınızda başarılar dilerim.
Sura karakterinde ve bazı metinlerde + olarak illumunati bagımsızlıgını ilan etmiş resmen. Siz hala oyun gözü ile oyna diyorsanız bana ALLAH (c.c) sizi islah etsin ne diyim ben size.
- Konular
- 891
- Online süresi
- 1d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 216
- MmoLira
- 172
- DevLira
- 0
Bende Çoktan bıraktım metin2'yi kendimi Pvp Serverlere Verdim ama Hala arkadaşlarım metin2 oynuyor durmadan hileden ban yiyor ve yemeye devam ediyor her seferinde para yatırıyolar.10m 4 Tl Bankalar 4 Tl almıyor En az 5 tl Oyuna vereceğim 5 Tl'ye Döner ile ayran 10 numara olur.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tamam kardeşim nasıl biliyorsan öyle yap burada herkes istediği yorumu yapmakta serbest ve bende kendi düşüncelerimi ortaya koydum.İyi forumlar.yaw kardeşim benim yorumlarımıda okumadın heralde. siz acaba yazdıklarımı hangi gözle okuyorsunuz merak ediyorum. ben dinden sogudum mu dedim . dinden sogutuyorlar dedim. Annem bana niye bıraktın o oyununu hayırdır dedi , azrail die bi canavar var onu pesinde gezdirion dedim de kadının içine inme indi. Bile bile nasıl oynarsın diye babamda bana bi ton fırça attı. Bugün peygamberlerin karikatürünü yapmak ne kadar günahsa o oyunda o kadar günah. Nasıl peygamberlere iman o kadar önemliyese bi o kadarda meleklere iman önemli. Daha bir şey demiyorum ben size ben her oyuna oyun gözüm ile bakıyorum. Siz hangi gözünüzle baktınız merak ediyorum şimdi. Oyun gözümle baktıgım için bu kadar ciddi konusuyorum.
- Konular
- 134
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tebrikler, hayırlı olsun!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)