Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Metin2 yi bırakıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oflumesut61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tebrikler, hayatınızda başarılar dilerim.

En iyisini yapmışsınız oyunu bırakmakla söylediklerinizin yarısı doğru bağımlılık yapan bir oyun lakin oyuna oyun gözüyle bakarsanız bu söylediğin sorunların hiçbirini yaşamazsınız.Her şey insanın kendi içerisinde bitiyor.Oynadığı oyun yüzünden dininden soğuyan varsa kendini sorgulasın bence

Oyuna oyun gözü ile bakın diyorsunuz ben zaten her oyuna oyun gözüm ile bakıyorum.Her oyun bagımlılık yapar nerdeyse ona şüphem yok. Ama insanı tek bir hamlede değil yavaş yavaş dinden sogutuyorlar. Bundan önce hiç bir oyunda yavru pet azrail görmedim peşinde gezdiriyorsun azraili , azraili kesmeye çalışıyorsun bu dini degerlere hakaretten başka bir şey değildir. Müslamanlara liderlik yapan bir ülkede 46 tane server var ve türkiye en çok metin2 oynanan ülke olarak da bilinir.Oyunda her şey şeytana tapmayı simgeliyor bütün simgeler zırhların silahların kalkanların içine gizlenmiş simgeler , daha saymadıgım o kadar çok şey var . Başta da belirttigim gibi bu oyun dinden sogutma amaclıdır , ALLAH yoktur yazsa oyunda zaten ben müslümanım diyen kimse oynamaz ama böyle şeylerle yavaş yavaş dinden saptırıyorlar. Azraili peşinde dolastıranlar belki hiç farkına varmadan münafık oluyor. Sadece bir oyundan ibaret değil bu mesele 4 büyük melekten biri olan Azrailden bahsediyorum burda. Nerde kaldı islamın temel şartı meleklere iman ? metin2 yi oynayan vicdanı ile yüzleşmesi lazım bu dediklerimi herkes dogruladı fakat bagımlısı oldukları için bırakamıyorlar . Gerçek bir müslüman Elhamdülillah müslümanım diyen biri bu gördüklerimi görüp bırakır. Oyun bu diyenler var bir şey olmaz diyenler var. Peygamberlerin karikatürlerini çizmek ve meleklerin karikatürünü çizmek ne kadar günahsa , oyun ondan 2 kat günahtır. Çünkü orda sanki bir hayat var gibi her şey gerçekleşiyor

Öncelikle tebrik ederim.
İllumanati simgeleri var. Elbette bunları incelemeden anlayamıyoruz fakat hafıza kartımız yani beynimiz bunları algılıyor. Bunada Subliminal mesajlar diyoruz.

Tebrikler, hayatınızda başarılar.

Yazıklarına katılıyorum bende yeni başlamıştım şimdi sildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri