mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Orjinal hero filesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badyufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 327
  • Görüntüleme Görüntüleme 39K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

usta senin filesini kullanmak istiyorum sağlam reklamcım var 300 useri geçer'de emekler boşa gider diye tereddütlerim var.

usta senin filesini kullanmak istiyorum sağlam reklamcım var 300 useri geçer'de emekler boşa gider diye tereddütlerim var.
öyle bişey mümkün değil gerekli 2 açıklama yapıldı açık anlamında onları kapat kafan iyice rahat olsun diyorsan game yi de değiştir hiçbirşey olmaz kendin diff ekle gameye yada maxmi 34k filesin gamesini bununki ile değiştir

inşallah bakalım göreceğiz.

konuda daha fazla hakaret yorumları gelirse bildiricem metin two filesini +1000 serverde denedim +150 geçince silme saçmalıgı nedir? ögrenmişsiniz bi 'shell' kelimesini daha anlamını bile bilmiyosunuz gamede shell var mysql shell var packde shell var orda burda shell var adam gibi server açıpta bu filesi kullanıcaksanız tüm questleri silin sh make sh çekin kendi questlerinizi atın mysql protolarını degiştirin gameyi degiştirin SHELL belki gider :Ddd iyi forumlar

Filesde 23 Yakın Acık Bulunmuştur. Kullanan Herkezin Serveri Tehlikededir :) İYİ FORUMLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri