Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Anka mı TEKSAS mı ? :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azlama2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Anka mı TEKSAS mı

• Anka

• TEKSAS

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şu tür konuşmalarınız yüzünden seviyeniz belli oluyor kafayı sırf vs ler ve itemler üzerine kurup ben kırarım keserim diyorsunuz.Eğer söz kırıp dökmekse bizi karşınıza almakla yanlış şeyi seçtiniz. I Love TEKSAS <3

Bu değişik ne diyo ya .s şakşakcı çocuk

Şu tür konuşmalarınız yüzünden seviyeniz belli oluyor kafayı sırf vs ler ve itemler üzerine kurup ben kırarım keserim diyorsunuz.Eğer söz kırıp dökmekse bizi karşınıza almakla yanlış şeyi seçtiniz. I Love TEKSAS <3

Birader senin oyunda ki nick ne? Bakalım kimi karşımıza almışız, fikrini söyledin çek git daha polemik yaratmak için gündeme gelmek için 2. Yorumu yapmanda ki amaç ne? Oyun savaş oyunu senin gibi iddialı konuşamayanlar tartışmaya sebebiyet vermeden çeker gider. Nickini yazarsın umarım :)

He bide kimi karşımıza almışız onuda söyler misin :D

Ayrıca bir diğer konuda şunu demişsin normalde cevap vermemde belli acın var
Çocuk coluk gittiyse tebrikler hayırlı olsun

Benim loncamda ki kişilerin çocuk olup olmaması ne seni nede bu serverde ki başka birini ilgilendirir haddin olmadan saçma yorumlar yapma yalakalığına teksas üzerinden devam et başka lonca üyelerine sataşma kuyruk acını bu yolla dindiremezsin.

Son düzenleme:
Biz bu oyunda kimseye düşman olmadık 1 klavye 1 mouse ile adamlık yapmadık Anka adına sevindim en azında belli ve kaliteli playerlar olacak neyse gereken yeri ve zamanında verilir verdik.

senide destandan biliyoruz ney olduğu burda adamlar anket açmış siz hala neyin türküsünü söylüyorsunuz hemen nick ver vs atıcaz dimi hey Allahım ya neyse sizin köy büyük bizim muhtar çalışmıyoooo :m08:

Son düzenleme:
senide destandan biliyoruz ney olduğu burda adamlar anket açmış siz hala neyin türküsünü söylüyorsunuz hemen nick ver vs atıcaz dimi hey Allahım ya neyse sizin köy büyük bizim muhtar çalışmıyoooo :m08:

1. Ben destanda oynamadım Jüpiter oyuncusuyum saçamalıyorsun
2. Seni vsde zaten keserimde amaç vs değil burada artistleniyorsun oyunda nickin ne onu merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri