HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İsteyip te yapamayacağım hiç bişey olmadıgını en çok siz bilirsiniz.Neyse ki artık vaktimi oyunda harcamıyorum1 lonca kazandınız diye hemen Cuteye sarma,adamı yaprak sarmasına cevirirler kaldıramazsın.
![]()
Bunda suç yok baba suç bizde buna cevap veriyoruz bizde suçlu biziz sen sütten çıkmiş ak kaşıksın sen varya sen server senin etrafında dönüyor seni gidi sanal prensesi

Son düzenleme:
Öncelikle kazanını tebrik ederim, zamanında phantoms loncası arkadaş ortamı sayesinde güçlü durumdaydı hep, ancak şuanda durumu içler acısı, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendilerine.
- Leo
- LeoAfedersinde senin loncandan ne yardım aldık bize gelenler kendi istedigi ile geldi herkes ne yapması gerekeni kendisi biliyo zorla ben kimseyi almadım şöyle bi konu var benim 2 3 senelik kardeş dedigim adamlar benim sayemde cuteye gelmişti sen zaten ara vermiştin oyuna dönmen 6 7 ay olmamıstır ki çevren çok az dı bizler sayesinde genişledi ve bazı sebeblerden dolayı ayrıldık ki ben kimseye gel yada ayrıl demedim kendi isteklerine bıraktım senin 2 ayda tanıdıgın benim ise 3 yıllık kardeşim olan insan lar geldi die zorunuza gitmesin senle kalmak isteyenler kalırdı zaten sarmayıda severim![]()
Sadece sarmayı mı yoksa bütün yenilen şeyleri mi hahahahahahahahahahahaha
Afedersinde senin loncandan ne yardım aldık bize gelenler kendi istedigi ile geldi herkes ne yapması gerekeni kendisi biliyo zorla ben kimseyi almadım şöyle bi konu var benim 2 3 senelik kardeş dedigim adamlar benim sayemde cuteye gelmişti sen zaten ara vermiştin oyuna dönmen 6 7 ay olmamıstır ki çevren çok az dı bizler sayesinde genişledi ve bazı sebeblerden dolayı ayrıldık ki ben kimseye gel yada ayrıl demedim kendi isteklerine bıraktım senin 2 ayda tanıdıgın benim ise 3 yıllık kardeşim olan insan lar geldi die zorunuza gitmesin senle kalmak isteyenler kalırdı zaten sarmayıda severim![]()
Boş insanlara vakit ayırmaya bile değmez kardeş ben senin lonca isem sen çağırdın için değil ben seni sevdiğim için yanındayım anlasın herkes ve loncada olan herkesde seni sevdiği için orda sen başkaları gibi zorla kendi yanında tutumuyorsn biz senin yanında olmak istiyoruz bu arada oyunda kukla çok
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)