HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba;
Bu Yaz Büyük Bir Server Açmayı Planlıyorum! Öncelikle Alacağım Server 4 İla 8 Gb Arasında Olacaktır.Aradığım Birkaç Özelliği Paylaşmak İstiyorum!
Server Emek Olacağı İçin Kesinlikle Ve Kesinlikle;
1)Açıksız,Sorunsuz Files
2)Açıksız,Sorunsuz Site Panel-Market Sistemi(Mobil Ödeme Kullanıcaktır)-Forum
3)Sorunsuz Autopack
4)Serveri ben kapatmadığım sürece kendi kafasına göre kapanmayacak
Bir Bilişim Arıyorum. Hosting Rankı olmayanlar yazmasa daha makul! Fiyat Konuşulur. Konuya İlişim Adresi Bırakırsanız Ben Size Ulaşırım.
Bu Yaz Büyük Bir Server Açmayı Planlıyorum! Öncelikle Alacağım Server 4 İla 8 Gb Arasında Olacaktır.Aradığım Birkaç Özelliği Paylaşmak İstiyorum!
Server Emek Olacağı İçin Kesinlikle Ve Kesinlikle;
1)Açıksız,Sorunsuz Files
2)Açıksız,Sorunsuz Site Panel-Market Sistemi(Mobil Ödeme Kullanıcaktır)-Forum
3)Sorunsuz Autopack
4)Serveri ben kapatmadığım sürece kendi kafasına göre kapanmayacak
Bir Bilişim Arıyorum. Hosting Rankı olmayanlar yazmasa daha makul! Fiyat Konuşulur. Konuya İlişim Adresi Bırakırsanız Ben Size Ulaşırım.
Bu dediklerimi Karşıyabilecek Tek bir Bilişim Yokmu 
kafasına göre kapanmaması yada yok sunucu bakımıydı oybu buydu gibi bahanelerle oyunumun hiçbir zaman kesilmesini istemiyorum.

kafasına göre kapanmaması yada yok sunucu bakımıydı oybu buydu gibi bahanelerle oyunumun hiçbir zaman kesilmesini istemiyorum.
Merhaba,
Tanıtım konumuza; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...imnet-20-tl'den-baslayan-fiyatlarla-alan.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Tanıtım konumuza; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...imnet-20-tl'den-baslayan-fiyatlarla-alan.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)