Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Profesyonel Server İçin GameMaster (GM) Araniyor !!

casper543

Level 2
Üye
Konular
18
Online süresi
1206s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
92
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 8 Gün
MmoLira
31
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Profesyonel Server İçin Gm Arıyorum Her Konuda Yardımcı Olabilecek Online Süresi Uzun Konuya Skype Bırakırsanız Ben Size Ulaşırım Veya Özelden Mesaj Atabilirsiniz

Sunucu Adı : Şuan Karar Aşamasında

Yaş Sınırlaması : 20 Yaş ve üzeri
İstediğiniz Günlük Online Süre : 5-6
Aradığınız Özellikler : Server Konusunda Hertürlü Bilgiye Sahib olan
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Konuya Siz Bırakabilirsiniz Dönüş Yaparım
Diğer / Ek :

NOT : Arkadaşlar Elbet Herşeyin Bir Bedeli vardır Bana Yardımcı Olacak Arkadaşlar Arıyorum... Server Açıldığında Konu Tanıtımı Yapacak Server İle İlgilenecek Saygılı,dürüst,efendi kişiler lazım karakteri yerinde insanlarla çalışmayı severim uzun zaman önce private server ile uğraşırdım fakat mesleğimi elime aldığımdan bu yana bilgilerimde kayboldu ,bana abi server de böyle olsa çok ıyı olur bana fikir üreten adam lazım önceliği para olmucak, herşey yoluna girdiğinde zaten ileri safhalar için projelerim var knight online,silkroad gibi private server açmayı planlıyorum bir kurumsal şirket olarak devam ettireceğim görevim sebebi fazla online olamıyorum arkama bakmadan güveneceğim insanlar istiyorum şunu bilinki ileri olarak herşey tam sistem devam edecek lütfen konuya bunları düşünerek cevap yazın teşekkür ederim iyi forumlar...

Son düzenleme:
Lütfen konunuzu 12 saat içerisinde örnek şablona göre düzenleyiniz.

Güncell

Buradan bana Ulaşın Gerekli Bilgilere Sahibim Reklam İse Bütcem Var Güvenilir İnsanlarla Birlikde Olmak İsterim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri