Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Aradığın gm belkide benim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asddsa0001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 492

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Adım : Murat

Soyadınım :
ŞİBİL

Yaşım :
16

Yaşadığım Yer :
Konya

Daha Önceki GM'lik Tecrübem :
4 TL lik 20 den fazla GM lik

Günlük Online Sürem :
18 19 saat (kardeş sen hiç uyumazmısın derseniz bana 2 günde 5 saat uyku yeterli)

Özelliklerim :
Amacım server sahibine yardımcı olmak

İletişim Adresi (E-Posta, Skype
vb.) : murat422906@hotmail.com (Skype) Ulaşamayanlar yoruma skype veya facebook adresini yazsın ben ulaşırım.

Diğer / Ek :
Arkadaşlar yukarıdada belirttiğim gibi amacım server sahibide yardımcı olmak. Event yapma, oyuncularla ilgilienme, Skaype Rc veya Canlı destek varsa ilgilenebilirim. Navicatta filezillada putty de yapamadığı bir şey olursa yardımcı olurum. biliyorum navicatı fln bana vermicek buyuk ihtimal ben anlatırım yapar.

Arkadaşlar hiç bir art niyetle gm olmak istemiyorum; sadece şu yaz tatilini güzel bir şekilde geçirmek isitiyorum. Git serverde user olarak oyna dersenizde aşırı derecede GameMasterlik yaptım şimdi user olarak oynamak (afederrsiniz) koyuyor.

Server Sahibinden Beklentilerim:

Bana HİÇBİR şekilde emir vermesin. Söylesin düzgünce yaparım. Serverde oyuncularla iç içe olmasın. Herhangi bir şekilde küfür argo kullanmasın. Oyunda 7x vb hile kullananlara cezasını versin (yok ban atarsam user azalır boşunamı reklam yaptık fln demesin). Serverde benim için online sayısı farketmez. Gerekirse server sahibi ile beraber yaparız reklam.

HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri