mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Envanterde yang sınırlaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzazelTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet galiba kimse dikkat etmiyor, arkadaşlar şimdi sizi aydınlatayım:

TİCARETE KOYULABİLEN YANG MİKTARI: 999.999.999 = 1t
PAZARA KOYULABİLEN TOPLAM YANG MİKTARI: 1.999.999.999 = 2t
ENVANTERDE OLABİLECEK YANG MİKTARI: 1.999.999.999 = 2t (Belki 2060m de olabilir hiç taşırmadım ben. )

Bu konuyu açan arkadaşın istediği:

Kasarken her 2t olduğunda depoya götürmekle uğraştırma bizi, 10t falan olduğunda gidelim

Bu olay gerçekleşirse olacak:

"Botu kurarım, öbür gün toplarım." diyen botçu bir grup oluşçak.

Tamam 2t sınır kalsın ama eski tecrübe koruma yüzüğü geri gelsin en azından.Sürekli bir gözümüz onda çok sinir bozucu bir durum.

Al işte yine level atladım.Hangi akıllı eski 10 numara 5 yıldız yüzük varken bunu koyduysa swye diyecek bir söz bulamıyorum. :D

Tamam 2t sınır kalsın ama eski tecrübe koruma yüzüğü geri gelsin en azından.Sürekli bir gözümüz onda çok sinir bozucu bir durum.

yada şöyle bi önerimiz olabilir kraliyet altını dönüştürmesi heryerde olsun ? @erdemaa ; @Shorty ;

Al işte yine level atladım.Hangi akıllı eski 10 numara 5 yıldız yüzük varken bunu koyduysa swye diyecek bir söz bulamıyorum. :D

Eğer bu dedikleriniz olursa çok güzel bot kurulur. Eski exp koruma ile çok güzel bot kuruluyordu. Yenisiyle de kurulur kurulmasına da çok iş :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri