HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
"Botu kurarım, öbür gün toplarım." diyen botçu bir grup oluşçak.
Arkadaşım bildiğim kadarıyla zaten swde çalışan hile yok ayrıca imzandaki Kırık exe yapmayı bilen var mı derken herhalde olursa bot bulmaya çalışıcaksın
9t derken zaten karakterler üstünde max 1t 999m taşıyabiliyor
Bi ara ticareti aç 9.999.999.999 koyabiliyorsun oraya ama envanterde 9t taşıyamadığın için en fazla 1.999.999.999 koyabiliyorsun
Yav kardeşim ben mi engellemiyorum botu neden ben cezasını çekmek zorunda kalıyorum ki ? 2t sınırı kalsın tamam ama şu yüzük değişsin bari az insaf be kardeşim.
2t sınırı varken bot kursa ne olur yani arkadaş illa çomak sokacaksınız işe.Adamın yedi sülalesi hileci tabii herkesi hileci olarak görüyor.
Yüzüğü değiştirin lütfen.
Yüzüğü değiştirin lütfen.
Arkadaşım bildiğim kadarıyla zaten swde çalışan hile yok ayrıca imzandaki Kırık exe yapmayı bilen var mı derken herhalde olursa bot bulmaya çalışıcaksın
Bi ara ticareti aç 9.999.999.999 koyabiliyorsun oraya ama envanterde 9t taşıyamadığın için en fazla 1.999.999.999 koyabiliyorsun
Garip..
Bu arada. Ely'de kırık olmaz, Shorty'nin en son açıklaması doğruysa (Server-Client ilişkisi ile ilgili olan) zaten Ely'ye kırık yapılmaz. Zaten o imza da öyle kalmış
Kırıkla işim olmaz artık
Ely'de hile yapılabilir gibi görünüyor, o yüzden diyorum. Ben yapacağım demiyorum.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)