HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sanırım Bu Pwp serverı hiç oynamadın çünkü bizde ticaretten 10m değil daha fazla konulabiliyor 999.999.999 gibi yapılabiliyor diye biliyorum ticaretten demişsinki altınbarlar var onlarn en fazla olanı 2m biz t lerden bahsediyoruz arkadaşlar ise sonuna kadar haklıDiyorsunuzki sınır 2t olmazsın 5-10t olsun. Bunun için altın barlar var zaten. Bunu yapma kalkışsalar ticaret svt.si bozulur ticarette en fazla 10m olduğu için sınır 2t. Depocu da satılan altın barlar da iş görür bunu demeye çalışıyorum
ticarette en fazla 10m olduğu için sınır 2t.
Aradaki Bağlantıyı Kurabilen ? Ayrıca ticarete en fazla 10m değil 9t Konulabiliyor.
Serveri oynadım altın bardan kastım kraliyet altınıSanırım Bu Pwp serverı hiç oynamadın çünkü bizde ticaretten 10m değil daha fazla konulabiliyor 999.999.999 gibi yapılabiliyor diye biliyorum ticaretten demişsinki altınbarlar var onlarn en fazla olanı 2m biz t lerden bahsediyoruz arkadaşlar ise sonuna kadar haklı
Bunu bilmiyordum kusura bakmayinAradaki Bağlantıyı Kurabilen ? Ayrıca ticarete en fazla 10m değil 9t Konulabiliyor.
Ne altın barı kardeş hangi swde oynuon sen yanlış gelmeyesin ?
Biz bilmioduk zaten kraliyet altını olduğnu 1000 tane çar açıp aktarıyorduk paraları tövbe yareppim.
Yöneticiler oyuncular işkence çeksin diye böyle bir yöntem bulmuşlar bence.Gidip gelsin hergeleler diyorlardır içinden gülerek.:ka24:
Biz bilmioduk zaten kraliyet altını olduğnu 1000 tane çar açıp aktarıyorduk paraları tövbe yareppim.

Yöneticiler oyuncular işkence çeksin diye böyle bir yöntem bulmuşlar bence.Gidip gelsin hergeleler diyorlardır içinden gülerek.:ka24:
Son düzenleme:
9t derken zaten karakterler üstünde max 1t 999m taşıyabiliyorAradaki Bağlantıyı Kurabilen ? Ayrıca ticarete en fazla 10m değil 9t Konulabiliyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)