mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Envanterde yang sınırlaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzazelTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Diyorsunuzki sınır 2t olmazsın 5-10t olsun. Bunun için altın barlar var zaten. Bunu yapma kalkışsalar ticaret svt.si bozulur ticarette en fazla 10m olduğu için sınır 2t. Depocu da satılan altın barlar da iş görür bunu demeye çalışıyorum
Sanırım Bu Pwp serverı hiç oynamadın çünkü bizde ticaretten 10m değil daha fazla konulabiliyor 999.999.999 gibi yapılabiliyor diye biliyorum ticaretten demişsinki altınbarlar var onlarn en fazla olanı 2m biz t lerden bahsediyoruz arkadaşlar ise sonuna kadar haklı

Sanırım Bu Pwp serverı hiç oynamadın çünkü bizde ticaretten 10m değil daha fazla konulabiliyor 999.999.999 gibi yapılabiliyor diye biliyorum ticaretten demişsinki altınbarlar var onlarn en fazla olanı 2m biz t lerden bahsediyoruz arkadaşlar ise sonuna kadar haklı
Serveri oynadım altın bardan kastım kraliyet altını
Aradaki Bağlantıyı Kurabilen ? Ayrıca ticarete en fazla 10m değil 9t Konulabiliyor.
Bunu bilmiyordum kusura bakmayin

Ne altın barı kardeş hangi swde oynuon sen yanlış gelmeyesin ?

Biz bilmioduk zaten kraliyet altını olduğnu 1000 tane çar açıp aktarıyorduk paraları tövbe yareppim.:mad:

Yöneticiler oyuncular işkence çeksin diye böyle bir yöntem bulmuşlar bence.Gidip gelsin hergeleler diyorlardır içinden gülerek.:ka24:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri