bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Askeri lise sınavını kazandım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QaraQrom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Askeri liseler giriş sınavında HavaKK DenizKK ve KaraKK 'nı kazandım.Hayatımda en çok istediğim şeylerden biriydi.İnşallah mülakatlarıda kazanırım.Mülakatlara daha önce girmiş olan veya bilgisi olan abilerim yardımcı olabilirmi ?

Tebrik ederim arkadaşım,işin zor kısmını atlatmışsın mülakatlarda pek bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.Komutanlara ters cevap vermediğin sürece mülakatta bırakacaklarını sanmıyorum.
Hava için belirli fiziki yeterlilikler var gözünde sorun olmayacak kulağındaki denge merkezin sağlam olacak vs. Fiziki koşullar dışında koşu barfiks gibi şeyler yaptırıyorlar,bazen sınavları eksik veya fazladan yaptırdıklarıda oluyor.Herşey gönlünce olsun arkadaşım

Tebrik ederim arkadaşım,işin zor kısmını atlatmışsın mülakatlarda pek bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.Komutanlara ters cevap vermediğin sürece mülakatta bırakacaklarını sanmıyorum.
Hava için belirli fiziki yeterlilikler var gözünde sorun olmayacak kulağındaki denge merkezin sağlam olacak vs. Fiziki koşullar dışında koşu barfiks gibi şeyler yaptırıyorlar,bazen sınavları eksik veya fazladan yaptırdıklarıda oluyor.Herşey gönlünce olsun arkadaşım

İşin zor kısmı sınav değil mülakattır asıl, sordukları sözel sorular genellikle yorumlamaya yönelik, eğer yorumlama kapasiteden yoksa 2 3 soruda elenebilirsin çünkü genellikle PMYO'da ki gibi atasözlerini açıklamanı istiyorlar, diğer fiziksel mülakatlara gelirsek vücut çalışmış olman şart diyebiliriz.. Sözlü mülakatlarda Komutanlara saygılı ol, sıcak samimi ve mantıklı cevaplar ver ve sakın havalı gibi konuşma. :)

Başarılar dilerim asker adayı, umarım mülakatlarıda başarıyla geçersin. :)

hepinize teşekkür ederim.
@halilsicimli; abi spor mülakatlarına nasıl hazırlanabilriim. 400 m 85 snde koşmak hariç 30 mekiği 1 dakikada 8 m ileri top atma ve 160 cm ileri atlamayı yapıyorum.Koşuya nasıl çalışabilirim.Birde turkmmoya nolmus 2 de bir hesaptan atıyor giriş yapıyorum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri