mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

seLamın aLeyküm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sonbirumut1995
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonbirumut1995

Level 1
Üye
Konular
20
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SeLamın aLeyküm Ben Özcan Pektaş . Elymetin2 ELy1 Oyuncusu Son13irumuT 2014.05.21.HesapLarım Kapandı Benim Hiç Bi sucum yok Oyuna girdim seLamın aLeyküm dedim 3 5 Konuşmadan sonra ban yedim . destege yolladım ticketlere cvp gelmiyo Varsa sucumuz admin sölersiniz Bizi sevenlerde var sevmiyenlerde sarılarla hep Savaşıyoz. ne kadar yensekte yenilsekte hepimiz kardeşiz . Bundan sonra ne olacagınıda bilmiyorum artık ne zaman açarlarsa ozaman allhın izniyle aranıza gircez . Hakkı varsa helal etsin Hakkım warsa helal oLsun . Aşadaki sitelerde Bi hatıra kalcak gibi geliyoo :) Bu Konuşamadan sOnra ban yedim ( ) Buda Nisa iLe Gam Gam Hopppp Buda Ben gidiyorum elveda Amatörr .d Müziksiz Dans ettim Buda Ömer iLe bi hatıra <3

HERKEZE İİİİ OYUNLAR. HERKEZ ALLAHA EMANET OLSUN . ELBET BİZDE BİRGÜN O MUTLULUGA KAVUŞCAZ :) +++ BAZILARI CEKEMEDİ İÇİN BB. NE YAZIYO . ÇEKEMEDİ İÇİN OLA BİLİR HİÇ ZAHMET ETMESİN :)

Facia07 . Gökan Memet Biz Hep kardeşiz . Ne kadar Küssekte Hüseyin ayrı siz ayrısın Sevede Çok günlermiz geçti Bizim Yapacak Bişey Yok Ban Yedik diye Ölcek deyiliz Hayat Devam ediyoo :)

Şimdi Diyeceksiniz Özcan Niye ban yedin ? . Mete Galiba Shorty Türkaya Sövmüş Türkayda Metenin ne kadar arkadaşı varsa banlıyacam ney demiş ve tek tek tek tek banlamış. Bukadar Burda Ben ne alakayım . Ben Kmseye sövmem Bizimde annemiz Var yalansa Yalan diyin adama Sahsına Söversin neyse Ulan adamın anasına sövüLürmü
Neyse Hakkı Olan varsa Helal etsin Diyecek Bişeyim yok

Aksaray 68 . Biz Ölmedik Sevenimiz Oldukca Ayakta Kalcaz <3

Özcan kardeşim bende aynı durumdan muzdaripim. Oyundan tanırsın Nepheus. Biraz konuştuk meteyle,onun dışında bir iletişimim yok zaten oyun dışında benimde hesabım 30 gün kapatıldı yazıyor.Kimseye en ufak bi hakaretim küfrüm olmadı,suçsuz olduğumu biliyorum. Ama 30 günün sonunda açılır mı ne olacağını bilmiyorum. Türkaydan cevap alamıyorum tickette de türkay ban attığı için işlem yapamayız yazıyor. Süresiz gittiysede yapcak bişey yok ama bişey densin.

Son düzenleme:
Buraya ticket atın gerekli bilgiler sizinle paylaşırız zaten konu açmanıza gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri