romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Haksız bi ban daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GonuLAffetmeZll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 410

GonuLAffetmeZll

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 20 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar . Hesabım haksız yere banlandığını veya silindiğini öğreniyorum . HESAP ID değiştirilmiş ve kapatılmıştır ellerinde hakkıma dair oyun içi hiç bir kanıt yoktur . Durduk yere oyun hesabıma ban attınız . Forum - Elym2 pidge ilişkilendirilmesi söz konusu değildir. Hesabımın çalınma olasılığı yoktur. Elym2 adresinden oyuncu aramalara GonLAffetmZ yazarak bunu anlayabilirsiniz . Hakkımı helal etmiyorum yaşımı doldurur doldurmaz davayı açacağım bu sefer gerçek bilörf yapmıyorum . Bu bir tehdit değildir . Forumda oyuncuları kötüleyecek için yazılanlar forumda üyeye ban verilir . Benim öğretmeme gerek yok sanıyorum . (: siz keyfinize her zaman ki gibi ban verdiniz boş yere Kafanıza göre istek , arzunuza göre aynen şu şekil :
Ya bu adam bizim çalışmamıza engel oluyor oyunun kapancağını falan söylüyor kapatın şunun hesabını .
Farklı bir diyolog söz konusu ile paylaşınız. Şuan tamamen Playerler için konuşuyorum ve bir gün anlayacaklar kısa zamanda kapanacaktır zaten . Turkmmo diğer oyunlardan yararlanabilirsiniz. Ben sadece tahmin etmiştim ve celal abinin gazına geldim denilebilir. Heg Bilgisayar Yazılım Rek. Bil. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. yaşım tutar tutmaz davamı açacağım. BaronMURAT Ne Diyor ; Size Tavsiyem Değecek Server Oynayınız... Onun yerini kimse alamaz bende en samimi abim olarak görüyorum . Örnek oyunucu (: Hadi eyvallah.. https://www.youtube.com/watch?v=Wb8dQK2UsZ8

Merhaba Arkadaşlar . Hesabım haksız yere banlandığını veya silindiğini öğreniyorum . HESAP ID değiştirilmiş ve kapatılmıştır ellerinde hakkıma dair oyun içi hiç bir kanıt yoktur . Durduk yere oyun hesabıma ban attınız . Forum - Elym2 pidge ilişkilendirilmesi söz konusu değildir. Hesabımın çalınma olasılığı yoktur. Elym2 adresinden oyuncu aramalara GonLAffetmZ yazarak bunu anlayabilirsiniz . Hakkımı helal etmiyorum yaşımı doldurur doldurmaz davayı açacağım bu sefer gerçek bilörf yapmıyorum . Bu bir tehdit değildir . Forumda oyuncuları kötüleyecek için yazılanlar forumda üyeye ban verilir . Benim öğretmeme gerek yok sanıyorum . (: siz keyfinize her zaman ki gibi ban verdiniz boş yere Kafanıza göre istek , arzunuza göre aynen şu şekil :
Ya bu adam bizim çalışmamıza engel oluyor oyunun kapancağını falan söylüyor kapatın şunun hesabını .
Farklı bir diyolog söz konusu ile paylaşınız. Şuan tamamen Playerler için konuşuyorum ve bir gün anlayacaklar kısa zamanda kapanacaktır zaten . Turkmmo diğer oyunlardan yararlanabilirsiniz. Ben sadece tahmin etmiştim ve celal abinin gazına geldim denilebilir. Heg Bilgisayar Yazılım Rek. Bil. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. yaşım tutar tutmaz davamı açacağım. BaronMURAT Ne Diyor ; Size Tavsiyem Değecek Server Oynayınız... Onun yerini kimse alamaz bende en samimi abim olarak görüyorum . Örnek oyunucu (: Hadi eyvallah.. https://www.youtube.com/watch?v=Wb8dQK2UsZ8

Ciddi söylüyorum artık açtığın konulardan gına geldi. 3 konu öncesinde dava açacam deyip, 2 konu öncesinde yalvaran hak hukuktan bahseden birisisin. Şimdi gelmiş yine yaşımı doldurur doldurmaz diyorsun. Şuan tek isteğim tüm hesaplarının neden ban yediğine dair kanıtların @admin veya @Shorty tarafından foruma konulması. Bak kardeşim burada seni aşağılamaya yönelik bir post atmıyorum. Ancak tutumun sabit kalsın. Bu tarz sorunlarda eğer elinde gerçekten şunu şunu yapmadım diyebileceğin bir kanıt var ise koy ki bizde yönetimin hata yaptığını görelim. Ben burada oyun yönetiminide savunmuyorum.
Yapmayın şunu gerçekten dava açacaksan bir büyüğünü öne sürerek bu davayı açabilirsin. Masraflarını karşılaman yeterli vekaletini üstlenebilir. Davanı aç, kazan getir tüm sonuçlarını burada yayınla, o zaman bizde bu genç arkadaşımız haklıymış diyebilelim.

Bak canım ben ne oyunu kötülüyorum nede oyunu sevmiyorum nede oynamak istemiyor hiç biri değil ama haksızlık hani ban attılar ben oyunuda severim yetkilileride ama aynı şey sana yapılsa savunmazmısın kendini ? ben sözümün arkasındayım ne yapayım sen olsan ne yapardın veya ? ben sadece bir konu açtım düşüncemi paylaştım celal abi hakkını helal et o demişti böyle böyle türkay sıkıldı bende onun oyunu bırakmasını yediremedim üzüldüm çok sevdiğim bir abimdir tabikii de oyun veya forumla bi ilgisi yok bırakmanın , bir anlık sinirle açtım . artık ona göre bir şey yok diye açtım konuyu oyuncuları bilgilendirmek için. yoksa art niyetli değilim eyvallah.

Kardeş üyelik sözleşmesinde GAMEMASTERlerin oyuncuyu istediği gibi banlaması ve silmesi gibi hakları var

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri