Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Admin ilgilenirmisin...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaYaLiMSiNn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Admin Ben Ely2 De Oynuyorum Carımın Adı HaYaLiMSiNn Sura Karekteridir.. Ely4te Bnm Nickimi Ve Adımı Kullanarak Bi Adamın İtemlerini Çalmışlar.. Adam Beni Suçluyor Bunu Nasıl Çözebiliriz Bi Yardımcı Olurmusunuz Lütfen...

Ya Videolu Kanıtı Varmı Adamın Bilmiyorum Ama Adam Ely4 Te Adamla Konusmus Vermiş İtemleri Verdigi Kişiyide Ben Sanıyor Adam Bnm Nickimi Ve Adımı Kullanarak Soymus Adamı Facedede Mmomt2 Ticaret Alanındada Beni Sucluyor..
Buna İp Sisteminden Falan Bakılmazmı Yani Elbet O Ely4 Teki Sahte Carın Bnm Le Bi Alakası Olmadıgını Kanıtlayan Birşey Vardır... ?

ya videolu kanıtı varmı adamın bilmiyorum ama adam ely4 te adamla konusmus vermiş itemleri verdigi kişiyide ben sanıyor adam bnm nickimi ve adımı kullanarak soymus adamı facedede mmomt2 ticaret alanındada beni sucluyor..
Buna ip sisteminden falan bakılmazmı yani elbet o ely4 teki sahte carın bnm le bi alakası olmadıgını kanıtlayan birşey vardır... ?

eger siz yapmadıysanız sorun yoktur. Sizin id'niz olmadıgı sürece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri