Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kostüm belası....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Yeni ne çıkarsa çıksın ilk bizde olur benim sermayem her yeniliği satın alabilcek güçte sen merak etme ;) Para kasmak zor geliyor, savunma yapmak zor geliyor sonra foruma gelip konu açıyorsunuz oyunda amaç hiç bir zamam bitmesin diye yenilik gelir siz ise yenilik geliyorsa bedava olsun oldu canim başka isteğin? :D

Emekçi dediğin adam gider kasar ne lazımsa alır, böyle konu açmakla olmaz.
Sabahtan akşama sizin gibi kase büyütmüyoruz.Bu olay aynen şu çöl olayında da çıktı kostümler güzelde 15 kılıç bıçak çiftel geliyor bu bizi bitiriyor boş tenekeden çok ses çıkar hadi bakim

Sabahtan akşama sizin gibi kase büyütmüyoruz.Bu olay aynen şu çöl olayında da çıktı kostümler güzelde 15 kılıç bıçak çiftel geliyor bu bizi bitiriyor boş tenekeden çok ses çıkar hadi bakim

Tamam yeğen sende saygı denen bir şey olmadığı belli çekememezlikte böyle bir şey anlıyorum seni :) Umarım oyun nickini yazarsında bu lafları oyundan'da söyleyebilirsin bakalım kim teneke :)

Tamam yeğen sende saygı denen bir şey olmadığı belli çekememezlikte böyle bir şey anlıyorum seni :) Umarım oyun nickini yazarsında bu lafları oyundan'da söyleyebilirsin bakalım kim teneke :)
Madem muhalefetsin yorumunu yaptın kaybol git konumdan oyunda bu aralar paspas yoktu iyi olur "Rhymestein".....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri