- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bnde bozmalı kaskımı istiyorm ?
Kaskini kendin aldin zaten he birde büyü hızlı b9 um vardi hatta polenden almiştim onu da alayim geri hadi
- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Kaskini kendin aldin zaten he birde büyü hızlı b9 um vardi hatta polenden almiştim onu da alayim geri hadi
Kendide yalan olduğunu biliyor
Diyicegim şey 50 edit arasnda bna ait olan çaldırdıklsrın sözde çaldırdıkların o bozmalı kask haram olsun savaşçınıda sna verdiğim 250t ile dizdin zaten o da haram olsn ne halin varsa gör Allah büyük- Katılım
- 11 Şub 2014
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kendide yalan olduğunu biliyorDiyicegim şey 50 edit arasnda bna ait olan çaldırdıklsrın sözde çaldırdıkların o bozmalı kask haram olsun savaşçınıda sna verdiğim 250t ile dizdin zaten o da haram olsn ne halin varsa gör Allah büyük
sen bana 250 t verdin ben savaşçiyi öyle dizdim he ? lan zaten 5 k li zırhı var , kalkanini satsam 180 t ediyo 250 t ile ne diziyosun , hemen de konuyu değiştirme büyü hızlı b9 u polenden almiştim b8 vs. bişeyler verip sende çok iyi biliyorsun ve yeni edit ayakkabiyi benim fazla olan seti satip BCVampir tam hatirlamiyorum ama bu oyuncudan almiştim
sabahtan beri bana hırsız diyosun şimdi benim 2 editimin üstüne yatiyosun o zaman hırsız sensin bak sende kabul ettin 2 editin sende olduğunu hadi versene editlerimi geri ?
- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Senin bnden aldıkların 5klıdan fazla eder kaskımı da aldn belki 5 klı Sura zırhımıda..sen bana 250 t verdin ben savaşçiyi öyle dizdim he ? lan zaten 5 k li zırhı var , kalkanini satsam 180 t ediyo 250 t ile ne diziyosun , hemen de konuyu değiştirme büyü hızlı b9 u polenden almiştim b8 vs. bişeyler verip sende çok iyi biliyorsun ve yeni edit ayakkabiyi benim fazla olan seti satip BCVampir tam hatirlamiyorum ama bu oyuncudan almiştim
sabahtan beri bana hırsız diyosun şimdi benim 2 editimin üstüne yatiyosun o zaman hırsız sensin bak sende kabul ettin 2 editin sende olduğunu hadi versene editlerimi geri ?
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Senin bnden aldıkların 5klıdan fazla eder kaskımı da aldn belki 5 klı Sura zırhımıda..
bak bak bak itemleri geri isteyince uyduracak yalan da bulamadin şimdi de sura 5 k lisi çıktı o zırhın çalinali en az 3 ay oldu o zaman dan beri ortaktik telefonda beni arayip özür dilerim ben bi hata yapip senden bildim vs. vs. demedin mi ? veya öyle bi düşüncen vardi da neden ortakliğa devam ettin
konnuyu saptirma editlerimi geri ver bekliyorum seni
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...