- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bak bak bak itemleri geri isteyince uyduracak yalan da bulamadin şimdi de sura 5 k lisi çıktı o zırhın çalinali en az 3 ay oldu o zaman dan beri ortaktik telefonda beni arayip özür dilerim ben bi hata yapip senden bildim vs. vs. demedin mi ? veya öyle bi düşüncen vardi da neden ortakliğa devam ettin
konnuyu saptirma editlerimi geri ver bekliyorum seni
la bız kırmızıdayken 5 k lı b turko satıordun kımındı o b turko _?
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
la bız kırmızıdayken 5 k lı b turko satıordun kımındı o b turko _?
ben mi satiyordum ? madem çalindiğini biliyodun da neden hiç ss almadin aylardir sen 5 k li satiyodun diyosun sizde biliyodunuz çalindiğini hani bir tane bile ss yok
sen 1 level mmomt2destekk2 isimli çarlarindan milleti gm ayağiina kandir hadi serhat

- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben kımseyı kandırmadım o carı ben acmadım olum girilen ip adreslerıne bakılsın dıyorum ban atılsın en son hangı ıp adresınden gırıldıyse
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben kımseyı kandırmadım o carı ben acmadım olum girilen ip adreslerıne bakılsın dıyorum ban atılsın en son hangı ıp adresınden gırıldıyse
neden en son hangi ıp den girildiyse ona atiliyo
sen çok mu zekisin yani zaten o ss yi almal için çara ben girdim he o yüzden böyle diyon o küçücük beyninle yani sıyrılmaya çalişiyosun 
yeni yan çarinin adi ne ELYM2DESTEKK2 mi yoksa

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...