PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Certanes Vs BRaiNN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bak bak bak itemleri geri isteyince uyduracak yalan da bulamadin şimdi de sura 5 k lisi çıktı o zırhın çalinali en az 3 ay oldu o zaman dan beri ortaktik telefonda beni arayip özür dilerim ben bi hata yapip senden bildim vs. vs. demedin mi ? veya öyle bi düşüncen vardi da neden ortakliğa devam ettin

konnuyu saptirma editlerimi geri ver bekliyorum seni

la bız kırmızıdayken 5 k lı b turko satıordun kımındı o b turko _?

la bız kırmızıdayken 5 k lı b turko satıordun kımındı o b turko _?

ben mi satiyordum ? madem çalindiğini biliyodun da neden hiç ss almadin aylardir sen 5 k li satiyodun diyosun sizde biliyodunuz çalindiğini hani bir tane bile ss yok :D

sen 1 level mmomt2destekk2 isimli çarlarindan milleti gm ayağiina kandir hadi serhat :D

ben kımseyı kandırmadım o carı ben acmadım olum girilen ip adreslerıne bakılsın dıyorum ban atılsın en son hangı ıp adresınden gırıldıyse

ben kımseyı kandırmadım o carı ben acmadım olum girilen ip adreslerıne bakılsın dıyorum ban atılsın en son hangı ıp adresınden gırıldıyse

neden en son hangi ıp den girildiyse ona atiliyo :D sen çok mu zekisin yani zaten o ss yi almal için çara ben girdim he o yüzden böyle diyon o küçücük beyninle yani sıyrılmaya çalişiyosun :D

yeni yan çarinin adi ne ELYM2DESTEKK2 mi yoksa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri