shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Certanes Vs BRaiNN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bnde bozmalı kaskımı istiyorm ?

Kaskini kendin aldin zaten he birde büyü hızlı b9 um vardi hatta polenden almiştim onu da alayim geri hadi

Kaskini kendin aldin zaten he birde büyü hızlı b9 um vardi hatta polenden almiştim onu da alayim geri hadi

Kendide yalan olduğunu biliyor :) Diyicegim şey 50 edit arasnda bna ait olan çaldırdıklsrın sözde çaldırdıkların o bozmalı kask haram olsun savaşçınıda sna verdiğim 250t ile dizdin zaten o da haram olsn ne halin varsa gör Allah büyük

Kendide yalan olduğunu biliyor :) Diyicegim şey 50 edit arasnda bna ait olan çaldırdıklsrın sözde çaldırdıkların o bozmalı kask haram olsun savaşçınıda sna verdiğim 250t ile dizdin zaten o da haram olsn ne halin varsa gör Allah büyük

sen bana 250 t verdin ben savaşçiyi öyle dizdim he ? lan zaten 5 k li zırhı var , kalkanini satsam 180 t ediyo 250 t ile ne diziyosun , hemen de konuyu değiştirme büyü hızlı b9 u polenden almiştim b8 vs. bişeyler verip sende çok iyi biliyorsun ve yeni edit ayakkabiyi benim fazla olan seti satip BCVampir tam hatirlamiyorum ama bu oyuncudan almiştim

sabahtan beri bana hırsız diyosun şimdi benim 2 editimin üstüne yatiyosun o zaman hırsız sensin bak sende kabul ettin 2 editin sende olduğunu hadi versene editlerimi geri ?

sen bana 250 t verdin ben savaşçiyi öyle dizdim he ? lan zaten 5 k li zırhı var , kalkanini satsam 180 t ediyo 250 t ile ne diziyosun , hemen de konuyu değiştirme büyü hızlı b9 u polenden almiştim b8 vs. bişeyler verip sende çok iyi biliyorsun ve yeni edit ayakkabiyi benim fazla olan seti satip BCVampir tam hatirlamiyorum ama bu oyuncudan almiştim

sabahtan beri bana hırsız diyosun şimdi benim 2 editimin üstüne yatiyosun o zaman hırsız sensin bak sende kabul ettin 2 editin sende olduğunu hadi versene editlerimi geri ?
Senin bnden aldıkların 5klıdan fazla eder kaskımı da aldn belki 5 klı Sura zırhımıda..

Senin bnden aldıkların 5klıdan fazla eder kaskımı da aldn belki 5 klı Sura zırhımıda..

bak bak bak itemleri geri isteyince uyduracak yalan da bulamadin şimdi de sura 5 k lisi çıktı o zırhın çalinali en az 3 ay oldu o zaman dan beri ortaktik telefonda beni arayip özür dilerim ben bi hata yapip senden bildim vs. vs. demedin mi ? veya öyle bi düşüncen vardi da neden ortakliğa devam ettin

konnuyu saptirma editlerimi geri ver bekliyorum seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri