- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
O editler nerde sende kısa surede o savaşçıyı toplama da imkansız 55 ortlu zehir de çalınmıştı güya ama su an snde işte diyorum anladım seni geleceksen özelden yaz telefonum var. Konuyu kirletmenin manası yok !
sende biliyosun 55 ortalamali zehir ve kolyeyi nasil geri aldiğimi , he bilmiyosaniz faruk(Hiqhblood) itemler satilirken gitti kendisi aldi zaten zehir ve kolyeyi ben sadece parasini verdim he şimdi burda gelmiş cümlenin sonuna ünlem falan koymssun korkutcağini mi sandin bilmem de ateş olsan kaç yazar , hala 55 ortalamali zehir diyosunuz ne zehir arkadaş ,
daha sonra benim gerçek yüzümü gördün de neden çari kasiyoken buraği araya sokupta benden kasilmalik silahi istiyosun yeni çarini kasarken
madem yüzümü gördün neden zehiri aldiktan sonra benden neondarki aldin , neden benim dizdiğim seti oynadin madem ben zehiri aldiktan sonra beni gerçek yüzümü gördün irtibati keserdin
daha geçen hafta arayip çar için yağ çeken sen şimdi çari vermedik diye burda caz yapan yine sen ne kaşmer bi insansin anlamadim ki

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ak sakallı dede yardım etmiştir![]()
Çölde yeniler çıkmadan önce hiç para yatirmadan 150 edit yaptim diyen sen daha sonra
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
serhat bu çarini hatirladin mi ProBLeaM26 isimli çarinin yan karakteri hani bana milleti gm diye kandirirdim dediğin karakter bak bak namuslu çocuk seni

- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben o carı kendım acmadım acılan ıp adresıne bakılsın
ve en son giriş tarıhıne bakılsın o carda senın ip adresın cıkar ve ban atılsın 
ve en son giriş tarıhıne bakılsın o carda senın ip adresın cıkar ve ban atılsın 
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tamam bakalim zaten çari bana verdiğin de 4 kaarakterde doluydu ve koray da iyi bilir siizi namuslu gençler , eğer 2 gram adamsan yalan söyleme , sahtekar seni ba -k o çari gösterince nasil da heyecan yaptin öyle

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...