HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
O kaskın bnm olduğunu biliyorsn seti bozmamak için kimleri satıyorsunSnn zararın çok oldu bana 50 tane çalınan edit bunlardan birtanesi İlkere o kdr laf edip Sonra özür dilemekte ilginç Bn kimlere inanmadım ama şmdi dinlemediğim için pişmanım onları bnden bu kdr artk ne oldugnu anladm O kdrı bna yeter
![]()
ben ne zaman ilkerden özür dilemişim ya , hala 50 edit diyosun madem ben o kadar editi çaldirmadim da nerde bu editler ne kadar nankörmüşsün aramiz iyiken seti dizdiğim de vs. hiç bunlardan bahsetmiyordun aramiz açilinca kolpa yapmaya başladin madem böyle bir şüphen vardi da neden benim setimle oynuyordun onu da açıklasana , herkes bana hırsız diyor galiba ama farkindaysan video yu bile geçtim ekran görüntüsü bile yok eliniz de he sunu da söyleyim ben siz gibi kahpe olsam emin ol ki bu sv de adiniz hırsıza çıkardi i bende sana sunu diyim fazla ötme ağlayarak gidersin bu oyundan

ben ne zaman ilkerden özür dilemişim ya , hala 50 edit diyosun madem ben o kadar editi çaldirmadim da nerde bu editler ne kadar nankörmüşsün aramiz iyiken seti dizdiğim de vs. hiç bunlardan bahsetmiyordun aramiz açilinca kolpa yapmaya başladin madem böyle bir şüphen vardi da neden benim setimle oynuyordun onu da açıklasana , herkes bana hırsız diyor galiba ama farkindaysan video yu bile geçtim ekran görüntüsü bile yok eliniz de he sunu da söyleyim ben siz gibi kahpe olsam emin ol ki bu sv de adiniz hırsıza çıkardi i bende sana sunu diyim fazla ötme ağlayarak gidersin bu oyundan![]()
senden ala kahpemi var oyunda
senden ala kahpemi var oyunda
demin oyunda söylediklerim dokundu her halde , doğrudur hep koyar laflarim

O editler nerde sende kısa surede o savaşçıyı toplama da imkansız 55 ortlu zehir de çalınmıştı güya ama su an snde işte diyorum anladım seni geleceksen özelden yaz telefonum var. Konuyu kirletmenin manası yok !ben ne zaman ilkerden özür dilemişim ya , hala 50 edit diyosun madem ben o kadar editi çaldirmadim da nerde bu editler ne kadar nankörmüşsün aramiz iyiken seti dizdiğim de vs. hiç bunlardan bahsetmiyordun aramiz açilinca kolpa yapmaya başladin madem böyle bir şüphen vardi da neden benim setimle oynuyordun onu da açıklasana , herkes bana hırsız diyor galiba ama farkindaysan video yu bile geçtim ekran görüntüsü bile yok eliniz de he sunu da söyleyim ben siz gibi kahpe olsam emin ol ki bu sv de adiniz hırsıza çıkardi i bende sana sunu diyim fazla ötme ağlayarak gidersin bu oyundan![]()
O editler nerde sende kısa surede o savaşçıyı toplama da imkansız 55 ortlu zehir de çalınmıştı güya ama su an snde işte diyorum anladım seni geleceksen özelden yaz telefonum var. Konuyu kirletmenin manası yok !
ak sakallı dede yardım etmiştir

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
