- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daha senin yenin yoktu bn dizdim ortak ettim hey gidim hey![]()
Ortak ettim diyorsun senden zorla bişey isteyen olmadi , daha sonra birde utanmadan senin yoktu diyosun bendeki setleri satip yeni aldiğimiz günleri çabuk unutuyosun ama
he birde su var sende bilirsin ki bende yeni yokken sende 2 yeni vardi yine de kesemezdin çabuk unutmussun o günler
ama mesele ille de itemse gel oyuna vs atalim 
- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Millete Kaskı verdim diye yalan yere yemin etmeleride anlatOrtak ettim diyorsun senden zorla bişey isteyen olmadi , daha sonra birde utanmadan senin yoktu diyosun bendeki setleri satip yeni aldiğimiz günleri çabuk unutuyosun amahe birde su var sende bilirsin ki bende yeni yokken sende 2 yeni vardi yine de kesemezdin çabuk unutmussun o günler
ama mesele ille de itemse gel oyuna vs atalim
![]()

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Millete Kaskı verdim diye yalan yere yemin etmeleride anlat![]()
hala kask diyorsun şu ana kadar ne itemin bende kaldi da aramiz açılınca iftira atiyosunuz hadi yaşin küçük olabilir de bu kadar da küçülmeye değmez

- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
O kaskın bnm olduğunu biliyorsn seti bozmamak için kimleri satıyorsunhala kask diyorsun şu ana kadar ne itemin bende kaldi da aramiz açılınca iftira atiyosunuz hadi yaşin küçük olabilir de bu kadar da küçülmeye değmez![]()
Snn zararın çok oldu bana 50 tane çalınan edit bunlardan birtanesi İlkere o kdr laf edip Sonra özür dilemekte ilginç Bn kimlere inanmadım ama şmdi dinlemediğim için pişmanım onları bnden bu kdr artk ne oldugnu anladm O kdrı bna yeter 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...