- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dimi alakaya gel isterken iyi güzel istiyodun ama 

- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
İlk zamanlar kardeşim kardeşim sonra item yptn felan konuşmaları atsam ne oldugnu anlarlar ama işte büyüklük bzde kalsnDimi alakaya gel isterken iyi güzel istiyodun ama![]()
Konuşmaya başladığımızdan beri bütün herşey kayıtlı Böyle günler için saklamıştım çünkü önceden anladım ne olcağını 
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Artistmisiniz Oğlum Siz Birbirinize Atıp tutmalar Adamın Açtığı Konuyu Mahfetmişler 

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İlk zamanlar kardeşim kardeşim sonra item yptn felan konuşmaları atsam ne oldugnu anlarlar ama işte büyüklük bzde kalsnKonuşmaya başladığımızdan beri bütün herşey kayıtlı Böyle günler için saklamıştım çünkü önceden anladım ne olcağını
![]()
He madem öyle bende atayim konusmalari ister misin çarlari istediğin konusmalar vs.
büyüklük bende kalsin diyon da sende biliyon ki benden 4 yaş küçüksün elinden emziği alinmiş bebekler gibisin çar vermedik diye trip atmalar vs. vs. 
- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
Daha senin yenin yoktu bn dizdim ortak ettim hey gidim heyHe madem öyle bende atayim konusmalari ister misin çarlari istediğin konusmalar vs.büyüklük bende kalsin diyon da sende biliyon ki benden 4 yaş küçüksün elinden emziği alinmiş bebekler gibisin çar vermedik diye trip atmalar vs. vs.
![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...