Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

şaman operasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan speedyellow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 709

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

50 ortalama ejder disi kılıcı ile 50 ortalama çanı aynı savunmaya aynı atakla vurmayı denermisin? denemeden aynı zihniyetle yol almayın. türkay benim dediğim şeyi denedi aralarında çok fark oynadığı için onu düzeltecek. kafanız basıyorsa eyvallah.
Çok Merak Ediyorum Sen bu oyunu harbiden biliyormusun ? Yani Arkadaşım şamanla surayı karşılaştırıyorsun hani skill olarak karşılaştırsan neysede düz vuruş olarak karşılaştırman çok saçma ki zaten büyülü silah surada olsa düz vuruş olarak her zaman şamanın bir adım gerisinde olmuştur 8 senedir oynuyorum bu oyunu ki ilk defa böyle bişey duyuyorum..??

çağatay adamın attığı yukarda görünen 4 k skil giden can 10 k . 24 k candan 4 k skille can yarıya iner mi sence :D ki bu sorun daha önce düzeltilmişti o zman kimse şikayetçi olmuyordu suralar hariç tabi
Kardeşim sana sadece suramı dalıyor savaşta? gel atayım sana ben 4k skil bakalım canın yarıya düşecekmi? onu bi kararlaştıralım. türkay demişti zaten o oyunun bugu değil gerçeği diye.

Çok Merak Ediyorum Sen bu oyunu harbiden biliyormusun ? Yani Arkadaşım şamanla surayı karşılaştırıyorsun hani skill olarak karşılaştırsan neysede düz vuruş olarak karşılaştırman çok saçma ki zaten büyülü silah surada olsa düz vuruş olarak her zaman şamanın bir adım gerisinde olmuştur 8 senedir oynuyorum bu oyunu ki ilk defa böyle bişey duyuyorum..??
Yahu sen ne diyosun? beynin mi teğet geçiyor benim söylediklerime? ben orda örnek vermişim o beynin algılamadımı bunu? senin için şöyle açıklayayım ;runik kılıcında ortalama olmadığı için onu örneğe katmadım anladınmı? yine anlamadıysan bir daha böyle konulara mudahale etme bişey bilmeden.

Yahu sen ne diyosun? beynin mi teğet geçiyor benim söylediklerime? ben orda örnek vermişim o beynin algılamadımı bunu? senin için şöyle açıklayayım ;runik kılıcında ortalama olmadığı için onu örneğe katmadım anladınmı? yine anlamadıysan bir daha böyle konulara mudahale etme bişey bilmeden.

Katılıyorum 50 ortalamalı çan 6k atıyorsa 50 ortalamalı anka yayı ve ejderha dişi de bunu vurmalı aksi halde su anda oldugu gibi saçma bi üstünlük oluyor.

He yawrum he he he siz çok biliyosunuz örnek vermiş miş örnek verdiğine göre öyle olması lazım yani yalan yanlış örnek vermezsin değilmi ? Yazdıklarını iyi oku boş boş konuşma eğer bir söz söyleyip örnek veriyorsan onun arkasında dur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri